Кршење тастатури и мауси

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Абе Сталин интернетот АДСЛ е еден од најдобрите во Македонија и мислам дека исто е добар колку и кабловскиот....го направив без лимит и уживам ама мене повеќе ми се заглавува кога ќе отворам над 20 интернет експлорера....и тоа е сосема нормално и за мојот компјутер кој е пентиум 3....ама најмногу го трескам компјутерот кога ја играм icy tower

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Е зависи кој АДСЛ....има макс адсл кој е најслаб од опциите кој ги дава адслот а има адсл профит и уште еден подобар така да не го потценувај

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
:star: Aj ве молам не забегувајте оф топик

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Edne maus samo zasto si igraf pogodi go startot i mi ideshe na zifci :)

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
хардверот е дел од компјутерот кој јаде котек кога софтверот ке напраи некоја грешка

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
До Топка...ако не веруваш не верувај....сеедно ми е....мој е компјутерот не може некој друг да ми праи сообраќај

П.С.Знам дека тие што имат кабловски(не сите ама повеќето) мислат дека кабловскиот е супер интернет а уствари е исто што и макс адсл бидејќи брзината е иста и се друго....разликата е тоа што на адсл има лимит но ако доплаќаш 250 денари како што кажав пред некој пост тогаш ти го тргат...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ja mnogu se nerviran na nba koa ne miozev da ggi pobeda zs tie od sekoj sut davaa kos a ja ne !!! i ondak ja krsev futrolata od cedeto i ondak ja mavav so boksovi tastaturata i taka

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
:angry2: Ova e istinita prica sto mi se imat na mene deseno:
Ja igrav irata Blood II toa znacit beshe 1999 i imam skoknato od stol i pravo na kicma, a seto toa ne od nervoza tuku od strav... pricinata za toa beshe: Odev kleknat vo edna kanalizacija i bese mnogu tesno i odnenadez mi skokna edna pijajca na cel monitor i me cicase (mnogu strasno)! I odtogas prestanav da igram i mu se oddadov na :cug: - shega

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Леле на most wanted го пукнав тоа што се влече од масата, тастаурата кај што стои. Маусот го кршам на катер, call of dutty, quake, medal of honor и слични FSP игри. А за стратегии ич не се нервирам. А по некад станувам и столот од земја о трескам... или го вадам цедето и од цименто го кршам.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Ја кога играм ако се изнервивар ја исклучам играта но не кршам мауси и тастатури.Инаку да кршеше до сега по 100тина ќе ги менеше на недела

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Mausi i testaturi ne sum skrsil ama zatoa kako mavam po masata toa e neverojatno a imam i cedinja krseno.Cesto me nervirala FIFA koga ke se isturam od sansi a ovie od edna ke mi dadat gol.

Член од
27 април 2006
Мислења
108
Поени од реакции
2
ja ne se nerviram ama koga ke se iznerviram sum isnerviran
i neznam so praam pa taka da praam i ludi raboti
kako na primer ja iam 12 godini a brat mi 25
i koa sum iznerviran ke mu ja mavnam edna ama posle tri dena od krevet ne stanuvam od so me boli sve

Член од
16 мај 2006
Мислења
36
Поени од реакции
0
go iskrsiv monitorot mamata mu ja ........ na nfs underground

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
da manam tastatura so sum ja kupil 100$ nikogas ama kukisteto mi e lom od kloci mavanje

Kajgana Shop

На врв Bottom