Кршење тастатури и мауси

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Mac)) напиша:
Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
И вие ми сте некој гејмери после :kez:

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе толку пари за маус недавам. Знам мојот Genius NetScroll optical беше еден од првите оптички мауси и татко ми го купи 70франци од женева. Кога го донесе беше лудница сите се чудеа, леле свети, вауу, па кај му е топчето, па како иде на ласер и слично. А јас ги дупев не е ласер оптички сензор е и тоа што свети е диода

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
deXterche напиша:
И вие ми сте некој гејмери после :kez:
А кој тоа рече дека ние сме некои гејмери.Ако за тебе доказ за гејмер е да пукнеш маус вреден 50 евра у ѕид,тогаш јас сум далеку од гејмер

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе ако си добар гејмер прво и основно нема да се доведеш во ситуација да пукнеш маус од ѕид бил од 10 или од 100е :icon_mrgr

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Па ко фудбалер со ќе закачи топка од 200 евра в трње така гејмер ќе проба колку е "издржлив" маусон

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Видиш тоа имаш право знаеш дека.
Ај утре ќе пробам па ќе ти кажам дали преживеал

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
:pos: drugar mi imase mx 510 go maltretirase mnogu i ednas na turnir se iznervira go udri vo masa pa od masa vo zid :pos: prav gejmer :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?

Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав. :)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Acid напиша:
Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?

Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав. :)
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
мене не ми се десило да скршам тастатура или маус, кога ќе се изнервиран само лупам по бирото зашо знам дека нема да се скрши и маусот се дешава некад да го треснам али не до толку јако да му е**м матер

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
krusha03 напиша:
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано
Не брат, јас сум... може да се каже „профи“ за таа игра. Тастатурата не реагираше. Нормално дека не сум луд да кршам здрава тастатура. :wink:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
И јас имам скршено тастатура. Ни маусот ни тастатурата не реагираа. Ги зедов и на тераса ги удирав едно со друго додека не почнаа да летаат бројки и букви од тастатурата. Маусот не беше толку оштетен ама од тастатурата ништо не остана. Цела ја искршив. Среќа што имав резервна .. ама страшно се пренервирав.:icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Mac)) напиша:
Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред
Па шо чекаш? Земи ги и тастатура од тастатура за помалку од 5мин ништо нема да остани од нив. Ако ти треба помош викај..:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom