deXterche
тадаммм
- Член од
- 12 февруари 2006
- Мислења
- 4.920
- Поени од реакции
- 942
И вие ми сте некој гејмери после :kez:Mac)) напиша:Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
И вие ми сте некој гејмери после :kez:Mac)) напиша:Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
А кој тоа рече дека ние сме некои гејмери.Ако за тебе доказ за гејмер е да пукнеш маус вреден 50 евра у ѕид,тогаш јас сум далеку од гејмерdeXterche напиша:И вие ми сте некој гејмери после :kez:
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправданоAcid напиша:Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?
Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав.
Не брат, јас сум... може да се каже „профи“ за таа игра. Тастатурата не реагираше. Нормално дека не сум луд да кршам здрава тастатура. :wink:krusha03 напиша::lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано
Па шо чекаш? Земи ги и тастатура од тастатура за помалку од 5мин ништо нема да остани од нив. Ако ти треба помош викај..Mac)) напиша:Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред