Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.018
- Поени од реакции
- 83.417
Изгледами не го сфаќаш.
Он ги мрзи нив, повеќе од секој рандом Албанец што ги мрзи нив.
Изгледами не го сфаќаш.
Aха, изгледа навистина не го сфаќав.Изгледами не го сфаќаш.
Он ги мрзи нив, повеќе од секој рандом Албанец што ги мрзи нив.
Не дека не сфаќаш, него првата помисла ти е националистичка а сам викаш дека си против национализмот.За тебе секој Македонец е сам по себе националист и ги мрази Албанците без никакви причини.Aха, изгледа навистина не го сфаќав.
Не знам за сите Македонци затоа што не сум бил во контакт со сите, ама во форумов апсолутно мнозинство кои сте активни сте националисти и подифолт албанофоби пошто правопропорционално ви се овие за вас.Не дека не сфаќаш, него првата помисла ти е националистичка а сам викаш дека си против национализмот.За тебе секој Македонец е сам по себе националист и ги мрази Албанците без никакви причини.
Не измислувај термини, не фаќа корен ова, без разлика колку пати ќе го повторите ти , Бујар и Уранијаалбанофоби
Ако убаво ги следиш моите мислења ќе видиш дека барем во последната година и пол нема никаде национализам за кој ти зборуваш.Не знам за сите Македонци затоа што не сум бил во контакт со сите, ама во форумов апсолутно мнозинство кои сте активни сте националисти и подифолт албанофоби пошто правопропорционално ви се овие за вас.
некој шипоКој е тој Жила, наводно со Кичеец бил? Знам само дека е од Дуќанџик.
Ima mislam Ramkaras objaveno za nego na poopsirno. Mnogu go favoriziraat nesto vo posledniov period. Za incidentov so Kiceec 100% bil tamu ama mnogu se krijat detali od incidentov bas radi toa da ne se zeme kako motiv za nesto sto ke se sluci vo idnina. Kiceec ako izvlece mir od ovaa situacija treba da e najsreken covek, zosto dosta upateni luge kazuvaat deka loso ke zavrsi rabotava, i iskreno pri takvi kontakti da stanes neprijatel so tolku vlijatelni luge a da se doblizuvas do grupa zaratena so aracinovskata kade vo vojnata veke kruzat muabeti za nudenje i milion dva za glava na celnicite e glupoнекој шипо
абе целиов случај е некако нејасен, не сакам да речам дека не се случил, сигурно има нешто ама информациите што излегоа и излегвет се некако несредени. Ми е мрза да барам сега како точно беше ама колку што се сеќавам првата вест беше дека овој Кичеец отишол таму со уште еден, па после некој рече дека таму со него биле уште 10тина луге, за попосле дека биле 5-6 мина, за на крајот да излезе Мијалков да вика не се случило ништо ( што јас лично не верувам) ама тоа ми кажува дека може и малку да е пренагласена работава, како и да е, без разлика дали бил помал или поголем инцидент не мислам дека тука ќе застане, за лугето што ги следат овие настани ќе следува интересен период.Ima mislam Ramkaras objaveno za nego na poopsirno. Mnogu go favoriziraat nesto vo posledniov period. Za incidentov so Kiceec 100% bil tamu ama mnogu se krijat detali od incidentov bas radi toa da ne se zeme kako motiv za nesto sto ke se sluci vo idnina. Kiceec ako izvlece mir od ovaa situacija treba da e najsreken covek, zosto dosta upateni luge kazuvaat deka loso ke zavrsi rabotava, i iskreno pri takvi kontakti da stanes neprijatel so tolku vlijatelni luge a da se doblizuvas do grupa zaratena so aracinovskata kade vo vojnata veke kruzat muabeti za nudenje i milion dva za glava na celnicite e glupo
Imas na strana 298 od forumov za nego, sto od mene sto i od drugi pisano vo porodolzenie, pocna mnogu mlad so tie od Dizonska, uste 1996 na Imer i Memet im razvezuvase, posle se zdruzi so Dukanzik, vo megjuvreme svrte dobra para, pa donirase i cela zgrada za socijalni stanovi, svoevrsen ulicen heroj za cairskite maalaКој е тој Жила, наводно со Кичеец бил? Знам само дека е од Дуќанџик.
Na Kiceec mu e zajaknato obezbeduvanjeto kaj i vo kukata vo Zdanec. Fakt e deka veke nekoe vreme mu dremea na mijalkov u kazino i hotel grupa od nekolku dushi megju koi oki, afrim, zila i drugi i si brkaa svoj biznis za toa vreme. Mozno e Kiceec da im se priklucil posto on i porano druzese so zila, imaa nati dajmiабе целиов случај е некако нејасен, не сакам да речам дека не се случил, сигурно има нешто ама информациите што излегоа и излегвет се некако несредени. Ми е мрза да барам сега како точно беше ама колку што се сеќавам првата вест беше дека овој Кичеец отишол таму со уште еден, па после некој рече дека таму со него биле уште 10тина луге, за попосле дека биле 5-6 мина, за на крајот да излезе Мијалков да вика не се случило ништо ( што јас лично не верувам) ама тоа ми кажува дека може и малку да е пренагласена работава, како и да е, без разлика дали бил помал или поголем инцидент не мислам дека тука ќе застане, за лугето што ги следат овие настани ќе следува интересен период.
Ama koga toa ke go prosledat alsat i tv kosova, pa uste i ke go dadat gusnat so Haradinaj, vo ocite na obicniot shok izgleda kako Roin HudDoniral dva ili tri stana. Ima i video od emisija od kosovo. Stan stara gradba vo cair e 400-500e.ako e zemen vo lihva upola pa i pomalku.