Криминалци и криминални групи во МК

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Aха, изгледа навистина не го сфаќав.
Не дека не сфаќаш, него првата помисла ти е националистичка а сам викаш дека си против национализмот.За тебе секој Македонец е сам по себе националист и ги мрази Албанците без никакви причини.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.574
Поени од реакции
5.157
Не дека не сфаќаш, него првата помисла ти е националистичка а сам викаш дека си против национализмот.За тебе секој Македонец е сам по себе националист и ги мрази Албанците без никакви причини.
Не знам за сите Македонци затоа што не сум бил во контакт со сите, ама во форумов апсолутно мнозинство кои сте активни сте националисти и подифолт албанофоби пошто правопропорционално ви се овие за вас.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Не знам за сите Македонци затоа што не сум бил во контакт со сите, ама во форумов апсолутно мнозинство кои сте активни сте националисти и подифолт албанофоби пошто правопропорционално ви се овие за вас.
Ако убаво ги следиш моите мислења ќе видиш дека барем во последната година и пол нема никаде национализам за кој ти зборуваш.

Тоа што на форумот најмногу разменувам мислења за случувањата во Македонија и опшеството кај нас само по себе прави да се спомнат Албанците, едноставно меѓуетничкиот проблем на овие два народа во РМ е толку голем и еден од главните проблеми поради кои државата е во ваква состојба.

А не можеш да нарекуваш за некој друг дека е националист кога ете ти си самиот тоа, барем во подсвеста, мислење кое е убаво напишано си го протолкува на друг начин, да не разбираше убаво македонски како други членови ок ама знам дека не е до тоа.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.779
Кој е тој Жила, наводно со Кичеец бил? Знам само дека е од Дуќанџик.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.018
Поени од реакции
83.417
Oва се исто така криминалци, кои заради тоа што се родени Албанци, полиција не им може ништо, да беа каури, друга песна ќе се пееше:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.594
Поени од реакции
22.582

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
некој шипо
Ima mislam Ramkaras objaveno za nego na poopsirno. Mnogu go favoriziraat nesto vo posledniov period. Za incidentov so Kiceec 100% bil tamu ama mnogu se krijat detali od incidentov bas radi toa da ne se zeme kako motiv za nesto sto ke se sluci vo idnina. Kiceec ako izvlece mir od ovaa situacija treba da e najsreken covek, zosto dosta upateni luge kazuvaat deka loso ke zavrsi rabotava, i iskreno pri takvi kontakti da stanes neprijatel so tolku vlijatelni luge a da se doblizuvas do grupa zaratena so aracinovskata kade vo vojnata veke kruzat muabeti za nudenje i milion dva za glava na celnicite e glupo

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.403
Поени од реакции
9.034
Ima mislam Ramkaras objaveno za nego na poopsirno. Mnogu go favoriziraat nesto vo posledniov period. Za incidentov so Kiceec 100% bil tamu ama mnogu se krijat detali od incidentov bas radi toa da ne se zeme kako motiv za nesto sto ke se sluci vo idnina. Kiceec ako izvlece mir od ovaa situacija treba da e najsreken covek, zosto dosta upateni luge kazuvaat deka loso ke zavrsi rabotava, i iskreno pri takvi kontakti da stanes neprijatel so tolku vlijatelni luge a da se doblizuvas do grupa zaratena so aracinovskata kade vo vojnata veke kruzat muabeti za nudenje i milion dva za glava na celnicite e glupo
абе целиов случај е некако нејасен, не сакам да речам дека не се случил, сигурно има нешто ама информациите што излегоа и излегвет се некако несредени. Ми е мрза да барам сега како точно беше ама колку што се сеќавам првата вест беше дека овој Кичеец отишол таму со уште еден, па после некој рече дека таму со него биле уште 10тина луге, за попосле дека биле 5-6 мина, за на крајот да излезе Мијалков да вика не се случило ништо ( што јас лично не верувам) ама тоа ми кажува дека може и малку да е пренагласена работава, како и да е, без разлика дали бил помал или поголем инцидент не мислам дека тука ќе застане, за лугето што ги следат овие настани ќе следува интересен период.

D

Deleted member 128786

Гостин
Кој е тој Жила, наводно со Кичеец бил? Знам само дека е од Дуќанџик.
Imas na strana 298 od forumov za nego, sto od mene sto i od drugi pisano vo porodolzenie, pocna mnogu mlad so tie od Dizonska, uste 1996 na Imer i Memet im razvezuvase, posle se zdruzi so Dukanzik, vo megjuvreme svrte dobra para, pa donirase i cela zgrada za socijalni stanovi, svoevrsen ulicen heroj za cairskite maala
Автоматски споено мислење:

абе целиов случај е некако нејасен, не сакам да речам дека не се случил, сигурно има нешто ама информациите што излегоа и излегвет се некако несредени. Ми е мрза да барам сега како точно беше ама колку што се сеќавам првата вест беше дека овој Кичеец отишол таму со уште еден, па после некој рече дека таму со него биле уште 10тина луге, за попосле дека биле 5-6 мина, за на крајот да излезе Мијалков да вика не се случило ништо ( што јас лично не верувам) ама тоа ми кажува дека може и малку да е пренагласена работава, како и да е, без разлика дали бил помал или поголем инцидент не мислам дека тука ќе застане, за лугето што ги следат овие настани ќе следува интересен период.
Na Kiceec mu e zajaknato obezbeduvanjeto kaj i vo kukata vo Zdanec. Fakt e deka veke nekoe vreme mu dremea na mijalkov u kazino i hotel grupa od nekolku dushi megju koi oki, afrim, zila i drugi i si brkaa svoj biznis za toa vreme. Mozno e Kiceec da im se priklucil posto on i porano druzese so zila, imaa nati dajmi

Последно уредено од модератор:
Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Doniral dva ili tri stana. Ima i video od emisija od kosovo. Stan stara gradba vo cair e 400-500e.ako e zemen vo lihva upola pa i pomalku.

Kajgana Shop

На врв Bottom