Криминалци и криминални групи во МК

Член од
20 јуни 2020
Мислења
16
Поени од реакции
8
Toa go kazav i jas. Vo slucajov vo Skopje celnicive na dukjandzik -grcec idat po restorani, kafici, se shishaat vo poznati saloni, sto ostava moznost za napad ama kako sto ednas spomnav ke ima poveke zrtvi posto setaat coporativno
Ke gi makne policijata i niv, Dzeljo Ajeti go ubija koga najmalku se nadevashe.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.303
Поени од реакции
5.899
IMG_20200621_130143.jpg
Ми ја пратија сликата и ми рекоа да нагласам дека е стара 3 години. На сликата се Драган Симич Симо и Борис Мутков Фантом, третиот човек бил газда на локалот.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Прегледај го приврзокот 256122
Ми ја пратија сликата и ми рекоа да нагласам дека е стара 3 години. На сликата се Драган Симич Симо и Борис Мутков Фантом, третиот човек бил газда на локалот.
Simo e vo kumovski odnosi so Stekli stariot uste, od vremeto rabota so kamata. Ista bransa so Fantom

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Од албанската мафија издвојувам

Кузнај колку оружје поседуваат браќава, ако дојди до војна како пилци ќе не истребат

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026

Кузнај колку оружје поседуваат браќава, ако дојди до војна како пилци ќе не истребат
За време на војна оружје се добива од сите страни, така да ни ние не би останале со празни раце.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
За време на војна оружје се добива од сите страни, така да ни ние не би останале со празни раце.
Dodeka da dobieme nie, ovie sekoj den sto pukaaat i rasklopuvaat... Ako pobedi Zaev pak stanuvame beter od Kosovo, na mojov post ke ve potsetam ako se deai toa. Kako sto pred da dojde na vlast odese po site dzamii vo zapadna makedonija i vetuvase, glasajte sto sakate toa ke dobiete od prava

gug1

њњ
Член од
14 мај 2011
Мислења
330
Поени од реакции
101
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Старо е ова.
Овој што го напишал ова треба да се најде и да се казни прописно, да собира поени на социјалните мрежи преку смрт на дете.

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031

Порано важеше една поговорка, за да убиеш треба да имаш храброст. Но всушност, за да убиеш треба да немаш памет, додека за да загинеш за твоиде идеали, е тогаш треба да си храбар.

Оружјето не е пресудно во војна, ниту бројот на луѓе, поготово ова лесно пешадиско вооружување воопшто нема да направи промена. Многу од вас, мислите дека нема квалитетен униформиран кадар, но се лажете стои тивко некаде далеку, и ужива во ситуацијата. Недај боже да дојде до тоа, да се употреби тој кадар, кај нас во нашата држава...

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.303
Поени од реакции
5.899

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.865
Поени од реакции
2.845
Dali bitolskiot gradonacalnik Taleski e sproveden vo nekoj istrazen zatvor da ja izlezuva zatvorskata kazna sto mu ja lupnaa ili si uziva vo domasen pritvor?

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Порано важеше една поговорка, за да убиеш треба да имаш храброст. Но всушност, за да убиеш треба да немаш памет, додека за да загинеш за твоиде идеали, е тогаш треба да си храбар.

Оружјето не е пресудно во војна, ниту бројот на луѓе, поготово ова лесно пешадиско вооружување воопшто нема да направи промена. Многу од вас, мислите дека нема квалитетен униформиран кадар, но се лажете стои тивко некаде далеку, и ужива во ситуацијата. Недај боже да дојде до тоа, да се употреби тој кадар, кај нас во нашата држава...
Незнам за кој кадар нагараш, но веќе се навлезени во самата армија, имаат и нивни на челни позиции ако не се лажам. Нели почнаа и во волци да примаат брачеди. Ситуацијава од 2001 е далеку полоша.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.132
Поени од реакции
2.311
Со обучени и спремни кадри сме многу пред нив.Тие од битка знаат само за заседа.

Kajgana Shop

На врв Bottom