Миленко на Фејсбук:
"1. Сеуште никој не "откри" дека Кичевскиот во Дистрикт дошол со 5-6 души екипа од Грчец.
2. Сашо албанец уште на прва му залепил шамар на Кичевскиот.
3. Меѓусебната пресметка во рамките на соработниците на Заев (Мијалков, Верушевски, Дан Дончев...) продолжува.
4. Сашо бил извлечен од 4-ца од своето обезбедување, додека двајцата што останале го извлекле подебелиот крај.
5. Машки би било Мојалков да го посочи со име Синиша Алексовски а не да го пишува како "еден сомнителен лик кој се претставува како надворешен советник на министерот за внатрешни работи". Зошто страв?
6. Соработници, како шеф на тајната полиција си имаш многу. И знаеш како се регрутираат и искористуваат. Мене ми е тоа непознат свет. Да те тужам ли за лажно обвинување?
7. "Прецртан од нашите стратешки партнери" си ти со самиот податок дека не смееш да ја напуштиш нашата држава.
8. Немој да читаш на ФБ кај Миленко, таму се' е лага.
9. Да потсетам, дозволата за криминалната легализација на зградата популарно наречена "Тифани" што ја доби Палчо, Мијалков ја издејствува."
Прегледај го приврзокот 255617
А ова второво ми го пратија.
"Палчо им направил далавера на некои Хрвати, не им платил, го опнале во притвор 9 месеца и гледам една емисија вика: Конечно разбрав како работи "Дип Стејт", сакаа да ме тргнат од Македонија пред изборите.
Луѓево се стварно нетокму! Палчо сакале Дип Стејт да го тргнат! Палчо!"