Криминалци и криминални групи во МК

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.132
Поени од реакции
2.311
Jas kolku znam Saso ne e gibnat Kiceec so skrsen nos ama obezbeduvanjeto na Saso go izvleklo podebeliot kraj. Momentalno Pampur i Van Dam ne se obezbeducanje na Saso Belski e vo begstvo taka da ocekuvan ishod. AMA Kiceec zarati so mokni luge nz kako ke zavrsi.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Jas kolku znam Saso ne e gibnat Kiceec so skrsen nos ama obezbeduvanjeto na Saso go izvleklo podebeliot kraj. Momentalno Pampur i Van Dam ne se obezbeducanje na Saso Belski e vo begstvo taka da ocekuvan ishod. AMA Kiceec zarati so mokni luge nz kako ke zavrsi.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Se slozuvam so tebe deka mnogu slabo obezbeduvanje ima, eden od niv e Tose od butel ili cair

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
"Виcтинска дpaма се одвивала низ yлиците на Пpилеп: Лицe кое се бapaло со потepница бeгaлo и се oбидeлo на пpeгази полицajци"

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Мијалков негира дека се случил инцидент во кој учествувало неговото обезбедување

Поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, Сашо Мијалков, ги отфрли како неточни информациите дека синоќа се случил инцидент во ресторанот „Дистрикт“ во кој наводно учествувало неговото обезбедување.

– Од некои медиуми прочитав за наводниот инцидент кој се случил синоќа во ресторанот „Дистрикт“, и можам да кажам дека станува збор за чиста измислица. Манипулација подготвена од поединци кои веројатно не се способни за ништо друго. Најостро ги демантирам сите лаги дека воопшто сум бил присутен во ресторанот и дека јас или некој од моето обезбедување учествувале во каква било физичка пресметка. Тоа што мене ме загрижува е медиумскиот простор кој се одвојува за ваквите лаги. Тоа покажува дека одредени медиуми воопшто не ги интересира вистината и професионалното работење. Напротив, слепо се извршуваат нарачките на одредени центри кои се јасно анти НАТО и анти ЕУ поставени – вели Мијалков.

Тој побара извинување од Љупчо Палевски кој преку Фејсбук објави за наводниот инцидент и од чиј пост неколку медиуми ја пренесоа информацијата.

– Ликот кој прв ја постираше оваа невистина и не го крие тоа, доколку не се извини за лагите ќе одговара за клевета пред судот, бидејќи против него ќе поднесам тужба поради штетата која ја нанесува на мојот углед. Понатаму негова е одлуката дали ќе сака да ги штити оние кои му го нарачале измислениот текст. Имено, се говори дека иницијатор на целата оваа измислена приказна е еден сомнителен лик кој се претставува како надворешен советник на министерот за внатрешни работи, кој наводно го држел под контрола МВР. Соработниците од типот на Љупчо Палевски или Миленко Неделковски, Инфомакс и некои други медиуми кои се одбрани да ги пласираат и шират неговите лаги се одамна прецртани од нашите стратешки партнери бидејќи имаат друга агенда. Тоа само говори колку ваквите ликови се далеку од реалноста и нашите стратешки приоритети и колкава штета пред избори може да ѝ направат на партијата во пресрет на изборите, бидејќи секаде се фалат дека вратите во партијата им се ширум отворени и дека редовно се во контакт со највисокото раководство. Жалам што некои медиуми наседнаа на овие измислици и што не ја проверија веродостојноста на информациите. Се надевам дека ќе имаат доблест да го пренесат демантов и да истражат кој стои зад оваа лага и кои се мотивите – додава Мијалков.

M

Macedon1um

Гостин
Оти го загрижува медиумскиот простор кој се одвојува за вакви лаги, затоа ли плати реклама кај 10 пати поголем лажго и ретард Саше политико ? :icon_lol:

D

Deleted member 128786

Гостин
@Ramkaras
Кажувај детали
Zborev so Kujo toa deteto maalsko na Mijalkov od karshi zebra, sto go cuva so godini i vika vrska nema novinarska patka. Bashka sto Kiceec koga bilo sto bi isprvociral bi go prekrsil dogovorot da e na sloboda duri ne ja legne i odma bi go zatvorile. A i ne mu se legnuva pak vo kostozglobna, znae. Dzabe kokodaka Remenska, kolku samo da kaze nesto kolku nejzinoto da ne vazi sto mu go drvese na boki.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Врска немало и мене ми потврдија. Ништо повеќе од пцуење, не се десило.
Ни шамар немало, а не жестоки тепачки.
Од вчера ми изгледаше на тешка глупост, се тепале две групи жестоко десетина луѓе.. При најмал инцидент пиштол вадат овие, какво тепање какви глупости.

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Zborev so Kujo toa deteto maalsko na Mijalkov od karshi zebra, sto go cuva so godini i vika vrska nema novinarska patka. Bashka sto Kiceec koga bilo sto bi isprvociral bi go prekrsil dogovorot da e na sloboda duri ne ja legne i odma bi go zatvorile. A i ne mu se legnuva pak vo kostozglobna, znae. Dzabe kokodaka Remenska, kolku samo da kaze nesto kolku nejzinoto da ne vazi sto mu go drvese na boki.
Nemalo nisto samo se pcuele :). Pa sigurno nema da rece Mijalkov, da se tepavme ko stoka

Член од
6 декември 2019
Мислења
47
Поени од реакции
69
se vide vecerva koj za kogo raboti, koj na kogo reket mu plaka i koj place ko picka koga ne stoi pozadi nego drzava.
se vide koj ena baterii i place vo policia.
Da vi go ebam psihopatot u picka, i vas picki sto go drkate dur vi gi eve zenite
Aj da vi ja ebam nacijata retardirana ziveete vo tugja zemja i prodavate zenski deca za pari pa vie najdovte da zborete za drug.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Миленко на Фејсбук:

"1. Сеуште никој не "откри" дека Кичевскиот во Дистрикт дошол со 5-6 души екипа од Грчец.
2. Сашо албанец уште на прва му залепил шамар на Кичевскиот.
3. Меѓусебната пресметка во рамките на соработниците на Заев (Мијалков, Верушевски, Дан Дончев...) продолжува.
4. Сашо бил извлечен од 4-ца од своето обезбедување, додека двајцата што останале го извлекле подебелиот крај.
5. Машки би било Мојалков да го посочи со име Синиша Алексовски а не да го пишува како "еден сомнителен лик кој се претставува како надворешен советник на министерот за внатрешни работи". Зошто страв?
6. Соработници, како шеф на тајната полиција си имаш многу. И знаеш како се регрутираат и искористуваат. Мене ми е тоа непознат свет. Да те тужам ли за лажно обвинување?
7. "Прецртан од нашите стратешки партнери" си ти со самиот податок дека не смееш да ја напуштиш нашата држава.
8. Немој да читаш на ФБ кај Миленко, таму се' е лага.
9. Да потсетам, дозволата за криминалната легализација на зградата популарно наречена "Тифани" што ја доби Палчо, Мијалков ја издејствува."

FB_IMG_1592405142387.jpg

А ова второво ми го пратија.

"Палчо им направил далавера на некои Хрвати, не им платил, го опнале во притвор 9 месеца и гледам една емисија вика: Конечно разбрав како работи "Дип Стејт", сакаа да ме тргнат од Македонија пред изборите.

Луѓево се стварно нетокму! Палчо сакале Дип Стејт да го тргнат! Палчо!"

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.268
Поени од реакции
15.381
Миленко на Фејсбук:

"1. Сеуште никој не "откри" дека Кичевскиот во Дистрикт дошол со 5-6 души екипа од Грчец.
3. Меѓусебната пресметка во рамките на соработниците на Заев (Мијалков, Верушевски, Дан Дончев...) продолжува.
4. Сашо бил извлечен од 4-ца од своето обезбедување, додека двајцата што останале го извлекле подебелиот крај.
5. Машки би било Мојалков да го посочи со име Синиша Алексовски а не да го пишува како "еден сомнителен лик кој се претставува како надворешен советник на министерот за внатрешни работи". Зошто страв?
6. Соработници, како шеф на тајната полиција си имаш многу. И знаеш како се регрутираат и искористуваат. Мене ми е тоа непознат свет. Да те тужам ли за лажно обвинување?
7. "Прецртан од нашите стратешки партнери" си ти со самиот податок дека не смееш да ја напуштиш нашата држава.
9. Да потсетам, дозволата за криминалната легализација на зградата популарно наречена "Тифани" што ја доби Палчо, Мијалков ја издејствува."

Прегледај го приврзокот 255617

"Палчо им направил далавера на некои Хрвати, не им платил, го опнале во притвор 9 месеца и гледам една емисија вика: Конечно разбрав како работи "Дип Стејт", сакаа да ме тргнат од Македонија пред изборите.

Kružeše informacija deka Palčo ima USB so nezgodni raboti.....toa bilo poentata na negovot priveduvanje.
E sega ....posto osnovano se somneva deka Palco vleči pari od USSR.....ne e teško da se pretpostavi koj mu go dal stikceto
Zad nekoi od snimkite na Youtube navodno stoi Palčo

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Миленко на Фејсбук:

Прегледај го приврзокот 255617

Ovoj Palco izlizana kondura e, propadna i so gradeznistvo, Tifani ja legalizirase so zakonot na Vmro 1e za m2. Inace ako zastanes pred Tifani ke vidis deka na del od prozorite ima dupki od kursumi, cela e izresetana gore, nekolku stana i dukjana vo nea gi ima izgubeno pod lihva od eden bosanec. Nema kredibilitet. A ova so incidentot e vistina, i go smetam za indirekten pritisok na Grcec-dukjandzik protiv mijalkov i mislam deka tuka Kiceec e osigurac koj ke pregori.

Kajgana Shop

На врв Bottom