Кој фудбалер ве нервира?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Жерар Пике
Повеќе причини ама еве една: Лани на вториот полуфинален меч меѓу Барса-Интер, изјави дека ќе направи се што може фудбалерите на Интер да ја замразат професијата фудбалери што ја одбрале. Лошо, не доликува за професионалец.
Не рече дека ќе направи он така да се чувствуваат, туку дека играчите на Интер ќе зажалат што одбрале да играат фудбал. ;)
Ако, веќе заради тоа те нервира, онда цел тим на Барса треба да те нервира. Во тој период сите беа нафурани и кажуваа дека сигурно одат во полуфинале. Нешто што никогаш не го правеа. Конкретно еве, пред секој натпревар против Реал, играчите на Барселона имаат забрана од Гвардиола да зборуваат било што за натпреварот во јавноста.
--- надополнето: Jul 4, 2011 12:14 AM ---
П.С.
Пике тогаш дури и на насловна го имаше на Спорт или ЕМД како со бокс згмечил издишнета фудбалска топка со логото на Интер.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мене највеќе ме нервира Марио Балотели ... Тоа копиле го мразам највеќе не затоа што сум навивач на Јуве и дека беше бивш играч на Интер едноставно фактот дека е едно арогантно незрело детиште што место мозок има кур со прелив од џем од сливи :mad: :mad: :mad: А ме нервираат и Сали Мунтари и Диаките бидејќи многу ми се грди фаци :D :D

Член од
11 декември 2010
Мислења
51
Поени од реакции
7
Не рече дека ќе направи он така да се чувствуваат, туку дека играчите на Интер ќе зажалат што одбрале да играат фудбал. ;)
Ако, веќе заради тоа те нервира, онда цел тим на Барса треба да те нервира. Во тој период сите беа нафурани и кажуваа дека сигурно одат во полуфинале. Нешто што никогаш не го правеа. Конкретно еве, пред секој натпревар против Реал, играчите на Барселона имаат забрана од Гвардиола да зборуваат било што за натпреварот во јавноста.
--- надополнето: Jul 4, 2011 12:14 AM ---
П.С.
Пике тогаш дури и на насловна го имаше на Спорт или ЕМД како со бокс згмечил издишнета фудбалска топка со логото на Интер.
Barcelona defender Gerard Pique has declared that he wants Inter to "hate the profession of football" for 90 minutes at Camp Nou on Wednesday night. "I want a Camp Nou that has never been seen before seen, a Camp Nou in which there is not one vacant seat. So when the Inter players enter the field they hate the profession of football for 90 minutes," Pique told a press conference.
Еве ја изјавата. Слична имаше и Чави. А се согласувам, повеќето играчи на Барса ме нервираат зашто не поднесуваат порази, баш како што рече Мурињо: имаат опсесија.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Кристијано Роналдо, Кристијано Роналдо, и Кристијано Роналдо ! :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Кристијано Роналдо, Роналдињо и Ибрахимовиќ

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Роналдо одсекогаш и во Манчестер кога играше и сеа во Реал, зашто? грд е чоекот бе ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Прво,од Македонска Прва Лига без конкуренција - Игор Кралевски.Смрдле.:sick:

Од тие другите Роналдо,Eto,Матераци,Руни,Ван Перси.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Педро, Бускец, Чави, Иниеста, Виктор Валдез, Пике, Маскерано и секако Дани Алвеш копиле гадно.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
Дани Алвес, не дека игра за Барса...Барса ја почитувам како најголеми ривали али коп*кот го мразам уште од времето коа играше во Севиља не знам зошто, антипатичен ми е. Дури и коа игра за Бразил го мразам, мислам дека и коа би играл за Реал би го мразел.

Член од
1 април 2009
Мислења
23
Поени од реакции
0
ДИ МАРИА К РОНАЛДО ПАНДЕВ ИБРАХИМОВИЧ БАЛОТЕЛИ ЕТО СЕРХИО РАМОС ПЕПЕ КАРВАЉО БРАЌАТА МИЛИТО МАКСВЕЛ ДЕМИКЕЛЕС БАДШТУБЕР КОНТЕНТО ДЕ ЈОНГ ПЕПЕ ОД ЈУВЕНТУС ..ВАН ПЕРСИ...и да навивам за барса :icon_lol:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Бускец, дефинитивно all time favourite.

Член од
18 ноември 2010
Мислења