Кој фудбалер ве нервира?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.534
Поени од реакции
87.652
Ме нервира Иниеста од Барселона зашто има фаца на лигуш, Тевез-личи на неандерталец, Кристијана Роналдо-има педерска фаца, Зарате-посебично створење немам видено, Пујол-се замишља дека е Валдерама, Дел Пиеро-ми го брука Јуве зашто не оди во пензија и на крај Пандев-фудбалерот поради кој не сум станувал од пред телевизор, а во последно време е голема пичка и се плаши да шутне топка и во секој дуел паѓа како пичкица па уште се буни на судиите стално нешто преговара, глуми, а кариерата му иде во надолна линија, се напуни пари и веќе не му се игра фудбал.
Е ај сега нека ме побие за критикиве и да даде некој гол за Наполи.
:tapp:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Ме нервира Иниеста од Барселона зашто има фаца на лигуш, Тевез-личи на неандерталец, Кристијана Роналдо-има педерска фаца, Зарате-посебично створење немам видено, Пујол-се замишља дека е Валдерама, Дел Пиеро-ми го брука Јуве зашто не оди во пензија и на крај Пандев-фудбалерот поради кој не сум станувал од пред телевизор, а во последно време е голема пичка и се плаши да шутне топка и во секој дуел паѓа како пичкица па уште се буни на судиите стално нешто преговара, глуми, а кариерата му иде во надолна линија, се напуни пари и веќе не му се игра фудбал.
Е ај сега нека ме побие за критикиве и да даде некој гол за Наполи.
Ти со ова ги избрука фановите на Јуве, Јуве како клуб, Дел Пиеро и самиот себе се избрука, жално ..

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ти со ова ги избрука фановите на Јуве, Јуве како клуб, Дел Пиеро и самиот себе се избрука, жално ..
Абе мали, колку што знам ние не живееме во Торино па да навиваме и да се палиме толку на Јувентус. Ај да играше Дел Пиеро за Вардар немаше ништо да кажам ама за едни жабари таму не ми е многу гајле.
FORCA JUVE

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Темава под итно во ЧДА...какви се причини се изначитав...умрев од смеење :pos:

Мене ме нервира Меси пошто е среќко му се лепи топката за нога... :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Суарез(најгнасниот играч што постои на планетата,па играчите од оопштинска лига имаат подобро понашање од овој идиот,прав дебил само се смее иронично и си мисли за се е во право)
Братче, не биди толку вулгарен, Суарез е еден од најдобрите играчи во нападот, можеби има некоја навика, да се дере по судиите, иначе Суарез е напаѓач од светска класа ! , сигурно си фан на Гејчестер што го мразиш толку.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Касиљас ги нервирал оти имал убава женска. :vozbud:
Иниеста ги нервирал оти не им се аресувала неговата фаца. :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Братче, не биди толку вулгарен, Суарез е еден од најдобрите играчи во нападот, можеби има некоја навика, да се дере по судиите, иначе Суарез е напаѓач од светска класа ! , сигурно си фан на Гејчестер што го мразиш толку.
1)Не сум вулгарен и никаде не употребив несоодветен збор или речник односно не опцув
2) Никаде не одреков дека е класа фудбалер или еден од најдобрите,туку има гнасен карактер и само провоцира
3)Фан сум на Интер и само на Интер и немам ништо против Ливерпул само онаквите линчости како Суарез многу ме нервираат !

I

IBIZA SOUND

Гостин
Темава под итно во ЧДА...какви се причини се изначитав...умрев од смеење :pos:

Мене ме нервира Меси пошто е среќко му се лепи топката за нога... :icon_mrgr:
ednas,dva pati,tri pati,pet pati,deset pati,pedeset pati.......moze da ti se lepe topkata za noga,ama non stop na sekoj natprevar da ti se lepe topkata za noga e togas ima nesto drugo tuka :D :D

P.S. inaku interesna mi e temava :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Кристијано Роналдо - оти е многу препотентен и има идиотски навики на терено (во смисол приговор кај судиите, „разговор“ со противнички играчи и сл)
Дејвид Симан - на времето ги пратев многу Арсенал, голем киксер упм
Един Нурединоски - овај ни против Пашинорувци не би го клал да брани, срам за репрезентација, барем да се откажи сам
Илчо Наумоски - исто како и овај погорниов
Марадона - антипример за цела младина со оглед на тоа во сите топ 3-5 листи на играчи на сите времиња го има

Ф

Фил Ајви

Гостин
Луиз во последно време почна нешто да ми изведува, еве и пред малку цело време изиграваше шериф во противничкиот 16ник со подмолни и провоцирачки удари, дали беше само изфрустриран од резултатот и ситацијата не знам ама ако продолжи така ќе треба некој да го спушти малку на земја.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Луиз во последно време почна нешто да ми изведува, еве и пред малку цело време изиграваше шериф во противничкиот 16ник со подмолни и провоцирачки удари, дали беше само изфрустриран од резултатот и ситацијата не знам ама ако продолжи така ќе треба некој да го спушти малку на земја.
Луиз од секогаш бил тепач, играч што игра на сила.

Kajgana Shop

На врв Bottom