Кој фудбалер ве нервира?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Камбиасо(со неговото slowmotion трчање)
Станкович(дека се замислува некоја ѕвезда)
Педро(многу провокативен сурат има)
Суарез(најгнасниот играч што постои на планетата,па играчите од оопштинска лига имаат подобро понашање од овој идиот,прав дебил само се смее иронично и си мисли за се е во право)
Тоти(вистински идиот,си мисли дека го измислил фудбал и е бог во Италија,само протестира за се и сешто кај судиите и во секој дуел со противнички играч веднаш физички се пресметува( ама Верон во 2006 му го споеба мамичето)!
Оверманс(бидејќи е педер)
Гуркуф(исто)
Анри(бидејќи имав трауми од него не знам колку време поради срамниот пораз на Интер од Арсенал на Меаца со 1-5 каде Анри беше во транс)
Ефенберг(бидејќи беше многу грд и се расправаше за се и со секого на теренот)
Мунтари(бидејќи овај играч со неговите квалитети не заслужува да игра во Дрита од Гостивар а замислете тој е играч на Интер)
Боатенг(не знам зошто,веројатно дека настапува за Милан и изиграва нешто кога ќе постигне гол или направи асистенција)
Киелини(бидејќи судиите го толелираат )
Клиши(не знам зошто)
Попов(бидејќи не знае еден пас по земја да пушти освен да ја врати назад..со десната нога е инвалид а освенд а направи трк ништо друго не знае)
Виља(не знам зошто)
Занети(бидејќи уште игра фудбал)
Сидорф(исто)
Гомез(бидејќи е најсреќниот играч што постои,нема никакви квалитети а секое коло по две голчиња стега)
Инзаги(исто)
итн..итн..итн..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.533
Поени од реакции
87.650
Снајдер - Себично копиле
К.Роналдо - Исто
Пепе од Реал - Тежок деген
Бускетс - Бред Пит
Сисе - Заради дебилните фризури
Адебајор - Дрво играч, а се прави некој и нешто

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Убедливо најглупавиот од сите,

Марио Балотели

Два грама мозок да се немало во црпката, страшна работа...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
buskets, alvez, mesi, vilja i mesi bidejci fudbalot go pretovaraa vo teatar. adebajor, nasri i baloteli poso jadat gomna za timovite koi gi sozdale!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
1. K.Роналдо зш се замислуе којзнае што е.
2. Ибрахимовиќ - да играш во Јуве и Интер и Милан мора да си алчно копиле
3. Бадштубер - заради неговите киксови што сум се нервирал по цела недела.
4. Ван Бајтен - исто како под бр.3
5. Ван Бомел зш е кретен
6. Гатузо - нема две чисти од фудбал
7. Милито - влезе во форма на 30 и нешто години ни шибна 2 гола во финалето и го направија најдобар напаѓач во свет а денес неможе да откине.
8. Камбиасо - едноставно ме нервира
9. Мота - дебил невиден
10. Киву смотањуга
11. Матераци - глупак и невоспитан.
12. Инзаги - дава среќни голови и нонстоп е во офсајд.

to be continued....

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Имам почит спрема секој фудбалер и никој не ме нервира, секако додека гледам фудбал на некои натпревари има моменти кога некој ке ме изнервира заради некоја глупост но општо никој не ме нервира. Не можам да мразам некој заради тоа што е успешен или неуспешен.
Постојат глупи и паметни фудбалери, не може да ме изнервира некој фудбалер затоа што е глуп, нема шанси тоа да си го дозволам, или пак некој што има среќа и постигнува голови, пример Инзаги како што ги постигнуваше, и што треба? да се нервирам заради неговите голови што ги постигнуваше, едноставно му идеше и постигнуваше често голови, јас не можам ништо против тоа

еј навистина мене никој не ме нервира :icon_lol:

Член од
29 септември 2011
Мислења
247
Поени од реакции
394
Пепе, Ди Мариа, Ибрахимович, Торес, Гатузо

R

Roten 96

Гостин
Grosskreutz ме нервира ненормално
--- надополнето: Sep 30, 2011 11:12 AM ---
Камбиасо(со неговото slowmotion трчање)
Станкович(дека се замислува некоја ѕвезда)
Педро(многу провокативен сурат има)
Суарез(најгнасниот играч што постои на планетата,па играчите од оопштинска лига имаат подобро понашање од овој идиот,прав дебил само се смее иронично и си мисли за се е во право)
Тоти(вистински идиот,си мисли дека го измислил фудбал и е бог во Италија,само протестира за се и сешто кај судиите и во секој дуел со противнички играч веднаш физички се пресметува( ама Верон во 2006 му го споеба мамичето)!
Оверманс(бидејќи е педер)
Гуркуф(исто)
Анри(бидејќи имав трауми од него не знам колку време поради срамниот пораз на Интер од Арсенал на Меаца со 1-5 каде Анри беше во транс)
Ефенберг(бидејќи беше многу грд и се расправаше за се и со секого на теренот)
Мунтари(бидејќи овај играч со неговите квалитети не заслужува да игра во Дрита од Гостивар а замислете тој е играч на Интер)
Боатенг(не знам зошто,веројатно дека настапува за Милан и изиграва нешто кога ќе постигне гол или направи асистенција)
Киелини(бидејќи судиите го толелираат )
Клиши(не знам зошто)
Попов(бидејќи не знае еден пас по земја да пушти освен да ја врати назад..со десната нога е инвалид а освенд а направи трк ништо друго не знае)
Виља(не знам зошто)
Занети(бидејќи уште игра фудбал)
Сидорф(исто)
Гомез(бидејќи е најсреќниот играч што постои,нема никакви квалитети а секое коло по две голчиња стега)
Инзаги(исто)
итн..итн..итн..
од твоите наведени ке го бранам Гомез хаха а се согласувам најмногу за Станкович и мене ме нервира многу

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Рагбистите Марсело, Гатузо, Пепе и Матераци. Касиљас, серџио бускец, Пујол, Пандев сосе 90% од наша репрезентација. На времето Зидан исто...

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ме нервира Иниеста од Барселона зашто има фаца на лигуш, Тевез-личи на неандерталец, Кристијана Роналдо-има педерска фаца, Зарате-посебично створење немам видено, Пујол-се замишља дека е Валдерама, Дел Пиеро-ми го брука Јуве зашто не оди во пензија и на крај Пандев-фудбалерот поради кој не сум станувал од пред телевизор, а во последно време е голема пичка и се плаши да шутне топка и во секој дуел паѓа како пичкица па уште се буни на судиите стално нешто преговара, глуми, а кариерата му иде во надолна линија, се напуни пари и веќе не му се игра фудбал.
Е ај сега нека ме побие за критикиве и да даде некој гол за Наполи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зашо Касиљас ве нервира, од Реал да барам причини секој би можела да кажам дека ме нервира, да му најдам нешо ама Касиљас не. :noze:

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Не знам зашо Касиљас ве нервира, од Реал да барам причини секој би можела да кажам дека ме нервира, да му најдам нешо ама Касиљас не. :noze:
Само кога би знаела каква манекенка има Касиљас за девојка одма ќе се откажеш да го симпатишеш.
Девојко, едноставно имаш пресилна конкуренција :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само кога би знаела каква манекенка има Касиљас за девојка одма ќе се откажеш да го симпатишеш.
Девојко, едноставно имаш пресилна конкуренција :pos:
Ниту сум лезбејка, скраја да е, ниту па го симпатишам Касиљас. А ако за нервирање некому повод му е што имал јака девојка не знам што да кажам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom