Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
sramota e ova be ejjjjjjjjjjj !!
na hrt nikoj ne e bez 10 prasanje, oni moraat da davaat pari za da im raste rejting.. a kaj nas so ,nemozat 7 prasanje da go pominat...mirerjooo !! ova e sramen milioner !!

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
кое седмо бе XD!!!то на трето паѓет на седмо лоол срамој невидени РЕЗИЛ УШПОНЕВИДЕН

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Vistina ovaa godina se poteski prasanjata ali neznam kaj se prijavuvaat nekoi nepismeni luge so neznaat ni tablica mnozenje na Milioner...kako sakate i vie,ajde sega ve izbrale na konkursot,ste pobedile na brzi prsti i bez kapka znaenje da odat do 10 prasanje...nema logika
pozz :salut:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Денес бајги лесни прашања дури не ми се верува.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.751
Поени од реакции
49.376
Па падна критериум не идеше така баламажа 2 пати неделно да се резили по некој ке си натепаме комплекс дека сме глуп и неписмен народ sd И Трендо јадниот се израдува што дочека некој да стаса до 10то прашање

T

The Blob

Гостин
До 10 стигнаа....маме му ебем ми ја исклучија А1,а јас моронот обичната антена си ја џитнав....ај раскажете што беше како беше

M*A*J*A

The girl..*
Член од
11 јули 2006
Мислења
98
Поени од реакции
0
Ајде ајде..Кажувајте некои смехови..Немаше А1 тука :( :icon_lol:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Tрендо и уредниците на милионер го читаат форумов:) сега добитниците на добар кеш треба да платат тука

Е, Неее...!

Шуќур се појавија малце поквалитетни луѓе на тоа милионерот, или можеби било намерно направено така на почетокот за да се изнасмееме, или не не беше 1ви април:toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Кичеец девојко,кичеец...:pos2:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
На песимистов мува не го каса. :pos:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Ајде, ајде, добар беше глобално овојпат милионерот.. двајца по 125 иљадарки собраа.. имаше некои киксови, ама сепак.. :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Па, релативно се подобрува работава... Играчите полесно стигаат до 125 илјади ( повеќето за тоа и се дојдени), но сепак има сеуште испади од типот на "Песимист" и слично. Се надеваме дека квалитетот уште ќе се подобри.

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
HAHAHHAHAHA KAKO IZJAVI TRENDO za prethodnata serija
:Se cudam? usta vakvi neam videno kolku glupavi luge neznam kako se snaogaat vo zivotot ?
LELE toj ce go pametam zasekogas glisti , pilinja HAHAHAH

Dimo the Fuhrer

Make WAR not Love
Член од
23 август 2007
Мислења
316
Поени од реакции
2
toj profesorot po informatika denes se zaeba za generalot !! vika 4 zvezdi
abe sramota nikoj da ne dojde do 100.000

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Девојката денес воопшто не играше лошо. Лесно ги проаѓаше прашањата и немаше среќа на последното, иако успеа да елиминира 2 од 4 одговори. Штета за неа.

Професорот по информатика беше класика од професор. Се гледа во репликите кога Трендо ги потпрашува нешто, кој колку интелегенција има. Човеков ни да даде саглам одговор нити некоја шала да направи. За децата од класот што им ставил единици вика не знаеле ни маусот да го влечат. Ако не знаат, тогаш тој како професор треба да добие единица и да викнат некој што ќе ги научи барем толку. Ама полесно му било да им напише по една бандера во дневникот отколку да ги научи нешто. Да не зборуваме за прашањата. Добива прашање кое животно живее исклучиво во африка: зебра, слон, мајмун или лав. Овде со малку познавање веднаш може да ги елиминира слон и мајмун, ама очигледно тој не можеше ни мајмунот да го извади од африка.

И уште за брзи прсти: само двајца од 7-8 души или колку се... успеаја да подредат 4 имиња по азбучен ред, професорот за 5 секунди и едно девојче за 10.

Веројатно се работи за критериумите според кои луѓето од квизот ги бираат учесниците. Очигледно било кој може да влезе и затоа квалитетот е за никаде. Можеби ако ги подигнат критериумите и ако го намалат бројот на учесници во “брзи прсти“ конечно ќе можеме да видиме барем неколку вистински играчи. Вака, може да потрае неколку години додека некој стане милионер...

Kajgana Shop

На врв Bottom