Кој е филмов?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Инаку вaков филм не постои....

Филмот е The Shining... исто на Кјубик...

A за твојата слика... помош... тој во средината е Robert Picardo?
Aууууууу The shining ли бил. Одамна не сум го гледал , сум го заборавил, знаев дека има нешто хорорско во тие деца. :icon_mrgr

shining twins :wink:

Ме збуни ова со shining twins, затоа другпат прекрстувајте си ги сликите за да нема вакви збунки

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Да, ќе проверам од утре некое сајтче на кое може да се upload-ираат. Инаку може и да се бришат не тие од вчера ама постари 2-3 недели, зошто и онака темава е огромна и не верувам дека некој ќе се навраќа и ќе ја гледа страна по страна.
Овој став ти е многу погрешен. Токму денеска се навратив да се испосмеам на филмовите кои бевме ги ставале јас и емма на времето(добро де пред 4 месеци) и разговорите околу истите на мсн. И како тоа постовите шо се од пред 2-3 недели никој не ги чита? Знаеш само колку теми има обновени кои не сум ги знаел и морав да ги прочитам од почеток за да се надоврзам на целата приказна? Јас се регистрирав на 1 март 2006та но не значи дека не ги прочитав сите состави на темата "Овде пишуваме на зададена тема", туку напротив сакав да разгледам кој што пишувал, како пишувал и како пишува сега. Така и интересно ми е да ги гледам некои членови што до пред 2 години киснеле у играчница како сега ги делат најдобрите совети. Исто така и интересно ми е да видам како и кој луѓе на која слика што погодиле :) . И доста го должев постот и можда споредував некои глупости, накратко сакав да кажам дека не е убаво да ја осакатуваш темата.:smir:

А до боби2008. Таква работа поназад на темава имаше со топка. Многу имаше читерчиња кои гледаа пропертис на сликите или сејв па така ги заебуваше и им пишуваше погрешни наслови(или бар еднаш напиша, ме мрзи да барам). Баш добар начин да се одвикнете од такви работи :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Да, ќе проверам од утре некое сајтче на кое може да се upload-ираат. Инаку може и да се бришат не тие од вчера ама постари 2-3 недели, зошто и онака темава е огромна и не верувам дека некој ќе се навраќа и ќе ја гледа страна по страна.

Во право е Спајдер. И што мора да бараш сајтови, што му фали на http://imageshack.us

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Овој став ти е многу погрешен. Токму денеска се навратив да се испосмеам на филмовите кои бевме ги ставале јас и емма на времето(добро де пред 4 месеци) и разговорите околу истите на мсн. И како тоа постовите шо се од пред 2-3 недели никој не ги чита? Знаеш само колку теми има обновени кои не сум ги знаел и морав да ги прочитам од почеток за да се надоврзам на целата приказна? Јас се регистрирав на 1 март 2006та но не значи дека не ги прочитав сите состави на темата "Овде пишуваме на зададена тема", туку напротив сакав да разгледам кој што пишувал, како пишувал и како пишува сега. Така и интересно ми е да ги гледам некои членови што до пред 2 години киснеле у играчница како сега ги делат најдобрите совети. Исто така и интересно ми е да видам како и кој луѓе на која слика што погодиле :) . И доста го должев постот и можда споредував некои глупости, накратко сакав да кажам дека не е убаво да ја осакатуваш темата.:smir:
OK, полека малку,
Две работи само накратко зошто излегуваме оф топик:

Прво, само прашав како оди работата со прикачување на фајловите, односно побарав објаснување.
Второ, постови од пред 2-3 недели, месеци, години... се во ред, секогаш има што да се прочита. Овде во основа се работи за игра, т.е. погодување на слики. Нема многу-многу пишување. Ретки се тие што ќе се навраќаат наназад и ќе гледаат слики до бесвест.

Реков дека ќе побарам страница за прикачување фајлови така да не мораше дополнително да ми испраќаш свои видувања на работите. Иако не се чувствувам обврзан да го правам тоа затоа што администраторите очигледно дозволиле да се ставаат и бришат фајлови. Ако немаше опција за за ова, тогаш во ред, се ќе закачувавме на други сајтови...

Се извинувам што отидов оф-топик, да продолжиме со играта...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Овој глумец мора да го знаете потоа лесно е да се погоди ?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
The Island ова ти беше лесно :)

Janev

2.856
Поени од реакции