Кој е филмов?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
ептен малечки ти се сликите, макар што овој и од поголема тешко дека ќе го погодам...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Има многу подобри филмови за постирање бе ме убивате овака врска немам.Ј рест мај кејс :(

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Подобри филмови? Еве огромна помош, филмов е режиран од Кјубрик.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не го знам филмов ама децава ме асоцираат на некаков хорор филм. Језиви деца :pos2:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Идам оф-топик ама би го замолил IOsonoINTERISTA да ги аплоадира сликите. Не зафаќаат многу ваљда па да ги аплоадираш цел век. Јас најчесто аплоадирам на www.allyoucanupload.com
Да ги постираш преку форумот значи дека со новите филмови ти старите слики ќе треба да ги бришеш за да ослободиш простор и после темава ќе испадне ко кој е филмов? без никакви слики и да сакам да се навратам назад па да видам што сум можел да погодам од филмовите што сум ги изгледал нормално во зависност какви слики ставале дали доволно сум се сеќавал на сцени од филмови. А не вака ќе постирам денеска слика, утре ја бришам и гајле ми е, таа беше за вчера. :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Идам оф-топик ама би го замолил IOsonoINTERISTA да ги аплоадира сликите. Не зафаќаат многу ваљда па да ги аплоадираш цел век. Јас најчесто аплоадирам на www.allyoucanupload.com
Да ги постираш преку форумот значи дека со новите филмови ти старите слики ќе треба да ги бришеш за да ослободиш простор и после темава ќе испадне ко кој е филмов? без никакви слики и да сакам да се навратам назад па да видам што сум можел да погодам од филмовите што сум ги изгледал нормално во зависност какви слики ставале дали доволно сум се сеќавал на сцени од филмови. А не вака ќе постирам денеска слика, утре ја бришам и гајле ми е, таа беше за вчера. :toe:
Да, ќе проверам од утре некое сајтче на кое може да се upload-ираат. Инаку може и да се бришат не тие од вчера ама постари 2-3 недели, зошто и онака темава е огромна и не верувам дека некој ќе се навраќа и ќе ја гледа страна по страна.

Kajgana Shop

На врв Bottom