koj spomna povreduvanje? izleguvas od temata! jas ednostavno si prasav sot mislite koj e pohrabar vo iskazuvanje na ljubovta a ne povreuvanje!!!PuMbA напиша:Леј која е оваа глупост па што има везе овде ако по брзо растат девојчињата ц ц ц ц.Е вака ќе ти кажам не е важно кој кога ќе порасне.Туку девојчињата кога ќе освојат тоа значи машкото после знаеш како е па го освоив и сега ќе ти ск*рчи и ќе го баталиш а после машките трпат,а машко кога ќе засака ЗНАЧИ ЗАСАКАНО Е!!!!
А добро не велам дека кај сите е така и не викам дека се машките цвеќе за мирисање ама кај мене е тој тертип.И не мислам никого со ова да повредам
tokmu taka maskite barem vo moe iskustvo kazuvaat samo koga stvarno toa go mislat(dokolku ne gi stavis pod pritisok pa da moraat da lazat):poss:ili voopsto ne kazuvaat moe pravilo e deka nikogas ne mora da mi kaze dokolku toa se primetuva(ima i drugi nacini da znaes koga nekoj te saka) ljubovta e kako bolest kolku i da ja kries taa se primetuva.kLiNkA напиша:zavisi koj kako... ako stvarno mu zna4is na maskoto on sam ke ti kaze deka te saka (sea moze ne pred celo drushtvo, ali bitno ke kaze)... zenskoto "demek" pohrabro kazuva, ustvari mislam deka ima zenski koi onaka go kazuvaat toa Te Sakam bez da go mislat (za razlika od maskite, za koi ne veruvam deka taka lesno go kazuvaat toa)... isto zenskite si se naviknati na tie dva zbora, mislam u normalen muabet ke i re4e na drugarkata deka ja saka...Taka da ne sekogas zenskite go mislat toa Te Sakam...Maskite pak treba da go mislat toa, za da go kazat (ima i isklu4oci, ko i sekad).