Кој е похрабар во искажување љубов?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
sto mislite koi se pohrabri vo iskazuvanje na ljubovte?
jas iskreno mislam deka se devojkite bidejki tie porano sozrevaat a maskite podocna itn...
vie sto mislite???:zlo:

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
pa i jas mislam deka devojkite se po hrabri.....:P
zaso maskite valjda im e sram..da ne ispadnat papucari ili sto ti ja znam....

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Женските се похрабри.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Леј која е оваа глупост па што има везе овде ако по брзо растат девојчињата ц ц ц ц.Е вака ќе ти кажам не е важно кој кога ќе порасне.Туку девојчињата кога ќе освојат тоа значи машкото после знаеш како е па го освоив и сега ќе ти ск*рчи и ќе го баталиш а после машките трпат,а машко кога ќе засака ЗНАЧИ ЗАСАКАНО Е!!!!
А добро не велам дека кај сите е така и не викам дека се машките цвеќе за мирисање ама кај мене е тој тертип.И не мислам никого со ова да повредам

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
PuMbA напиша:
Леј која е оваа глупост па што има везе овде ако по брзо растат девојчињата ц ц ц ц.Е вака ќе ти кажам не е важно кој кога ќе порасне.Туку девојчињата кога ќе освојат тоа значи машкото после знаеш како е па го освоив и сега ќе ти ск*рчи и ќе го баталиш а после машките трпат,а машко кога ќе засака ЗНАЧИ ЗАСАКАНО Е!!!!
А добро не велам дека кај сите е така и не викам дека се машките цвеќе за мирисање ама кај мене е тој тертип.И не мислам никого со ова да повредам
koj spomna povreduvanje? izleguvas od temata! jas ednostavno si prasav sot mislite koj e pohrabar vo iskazuvanje na ljubovta a ne povreuvanje!!!
a za toa koj pobrzo raste jas licno mislam taka ti mislis inaku tret uste poinaku i taka. site imame pravo na sopstveno mislenje!!!!!!!!!!!:nenene:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
ПА добро ако јас сум излегол од темата тогаш што има везе кажи ми кој побрзо созрева за да биде похрабар

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
DOBRO AJ SEA DA NE SE KARAME. jas postaviv prasanje koj e pohrabar? pa ti ako sakas odgovori ako ne nemoras:toe:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па женските се похрабри во искажување љубов.И мислам дека е заради гордост машките не ја искажуваат љубовта колку женските:motor::motor::motor:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Абе кој е похрабар во искажување љубов...па мислам женските.Машките се плашат да не испаднат папучари или да не се изгорат ако искажат љубов на некое девојче,а језда ми се има случено прво машко да ми каже те сакам отколку јас него.

Член од
3 јуни 2006
Мислења
26
Поени од реакции
0
BARam tipka

pa jas sum po hrabar se razbira hrabro masko abe tipce 1 klasa od 1 pogleda da se zaljubis u mene heheheheheheh P.S Baram slobodna tipka

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
zavisi koj kako... ako stvarno mu zna4is na maskoto on sam ke ti kaze deka te saka (sea moze ne pred celo drushtvo, ali bitno ke kaze)... zenskoto "demek" pohrabro kazuva, ustvari mislam deka ima zenski koi onaka go kazuvaat toa Te Sakam bez da go mislat (za razlika od maskite, za koi ne veruvam deka taka lesno go kazuvaat toa)... isto zenskite si se naviknati na tie dva zbora, mislam u normalen muabet ke i re4e na drugarkata deka ja saka...Taka da ne sekogas zenskite go mislat toa Te Sakam...Maskite pak treba da go mislat toa, za da go kazat (ima i isklu4oci, ko i sekad).

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
kLiNkA напиша:
zavisi koj kako... ako stvarno mu zna4is na maskoto on sam ke ti kaze deka te saka (sea moze ne pred celo drushtvo, ali bitno ke kaze)... zenskoto "demek" pohrabro kazuva, ustvari mislam deka ima zenski koi onaka go kazuvaat toa Te Sakam bez da go mislat (za razlika od maskite, za koi ne veruvam deka taka lesno go kazuvaat toa)... isto zenskite si se naviknati na tie dva zbora, mislam u normalen muabet ke i re4e na drugarkata deka ja saka...Taka da ne sekogas zenskite go mislat toa Te Sakam...Maskite pak treba da go mislat toa, za da go kazat (ima i isklu4oci, ko i sekad).
tokmu taka maskite barem vo moe iskustvo kazuvaat samo koga stvarno toa go mislat(dokolku ne gi stavis pod pritisok pa da moraat da lazat):poss:ili voopsto ne kazuvaat moe pravilo e deka nikogas ne mora da mi kaze dokolku toa se primetuva(ima i drugi nacini da znaes koga nekoj te saka) ljubovta e kako bolest kolku i da ja kries taa se primetuva.

D

DJ_DEXTER

Гостин
Зависи до индивидуата. Најчесто се машките тие што го прават првиот чекор, а не девојките, а понатаму во врската мислам дека партнерите се подеднакво храбри да ја искажуваат љубовта.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Многу од постовите погоре што ги читав важеа до 16-17 год.!Кога машките се нели фраери што вртат многу пички што не се заљубуваат,најважно им е што ќе кажат другарите т.е.пред нив не смее да се покаже како папучар или пак да покаже дека му е криво ако некоја девојка му лупнала корпа и од тука следи бе..ја заебав она мислеше ја стварно ја сакам и сакам со неа и бла бла...
Али понатака не е така...и двете страни се храбри во искажувањето на љубов..али сега зависи до индивидуата а не до полот!

Kajgana Shop

На врв Bottom