Кој е подобар готвач, мажот или жената?

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
жената ама има и мажи што ептен се разбираат во готвење,
но сепак според мене жената :)

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
вака сеа-жената секогаш готви за семејството за неа битно е да стаса навреме,да е слатко и семејството да е сито,и мора да заврши уште мал милион обврски а мажот еднаш ке влезе у кујна и ке се посвети целосно на неговиот специјалитет и нормално дека подобро ке го зготви тој не мисли на друго-можда подобро ке зготват ама ретко го прават тоа:pipi:А за професионалните готвачи,секогаш се подобри мажите,кога ке ти зготви нешто машко кувар-прсти да изедеш!

Член од
7 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
E vaka deka mazite vleguvaat retko u kujna ne se slagam moze za poveketo da no ima i mazi koj namesto zenata vo semejstvoto oni gotvat. A za profesionalnite sefovi se slagam.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
И мажот и жената.Мажите повеке љубов обрнуваат кон готвењето а жените се па поискусни.
:salut:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
јас мислам мажите, повеќето жени, готвењето го сметаат како обврска, но оние мажи кои ќе се нафатат да готват тоа го прават од срце (или ако жена им е мрза:pos2:)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Па викаат дека најдобрите готвачи се мажите и ширум светот според кажувања на другите...:smir:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ја мислам најарно е маживе да готват по дома и така чув биле подобри готвачи. :smir:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ја мислам најарно е маживе да готват по дома и така чув биле подобри готвачи. :smir:
:pos2::pos2: не бе , то шо го готвиме ние е специјалитет не можи секој ден специјалитети да се јадат :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Жени дај те им на муживе да готват!!!!!

:pos2::pos2: не бе , то шо го готвиме ние е специјалитет не можи секој ден специјалитети да се јадат :)
Емиииии... зш да не се јадат секој ден специјалитети?:smir: Баш поубавко ќе ни биде секој ден специјален посебен со вкусна храна домашно подготвена машки, шо се вели ај сеа одличен предлог дадов не ми куди сеа:pos2::pos2::pos2:

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Па жените , но мажите кои готват се искусни кувари фала богу.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Jas imav eden drugar koj sto znaese bukvalno se da zgotvi od razni jadenja do torti ,kolaci piti i sto uste ne. Nemozam ni na malo prste da se meram so nego iako sum zensko.Taka da glasam za mazite(normalno izuzetoci)no koga gotvat zgotveno e.

Kajgana Shop

На врв Bottom