Кој е подобар ,,Х'' или ,,Y'' [Овонеделен дуел: Жулио Цезар vs Петр Чех]

Овонеделен дуел:

• Вкупно гласачи
    99
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се што треба да се случи
ќе се случи кога да е
може денес,може утре
само еден АРШААВИИН знаеее.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
do dusa te svakam tebe imas kompleksi i nokni mori od lani ko vi gi nacuka 4 gola pa taka da oprosteno ti e :vozbud:
Абе сега ти имаш комплекси од Ван Перси и неговиот нневозможен гол па тоа е.. :) Секој со својата мака :)

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Абе сега ти имаш комплекси од Ван Перси и неговиот нневозможен гол па тоа е.. :) Секој со својата мака :)
heheheheheh znaci ako imam kompleksi od sekoj sto ke i dade gol na barca sto ke pravam jas? ti si imas tezok kompleks brat i nemozis da go izlecis aj ovaa godini 2 ke vi dade samo na revansot :D

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
како е чуството да навиваш за леоооооо ????
аааааа срцинааааа
леооооооооо ТХЕ БЕСТ ццц

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Со мало закаснување, еве го дуелот за оваа недела: Алексиз Санчез vs Хавиер Пасторе. Па, навалете. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Санчез. Фул стоп.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.575
Санчез, дабл фул стоп.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И според мене Санчез..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мое мислење е дека Санчез е познажен побрз играч. Добро ја чита играта на своите соиграчи,тимски играч. Едноставно имам повеќе симпатии кон неговата игра. Овој вториов го нафураа како да е бог. Го споредуваат со Кака и му дизаат цена а не вреди толку.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку заврши Меси вс Роналдо??
Инаку Санчез и тоа со тапија. Пасторе ми е премногу преценет играч, кој изигра на 3-4 утакмици супер и го однесоа до ѕвездите и назад цик-цак. Санчез си е стандард со Ди Натале во тандем ршум прават, кој ќе успее да го купи и тоа како ќе добие многу.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ауф најтежок дуел до сега,и двајцата се многу добри играчи и за тимот каде што играат вредат ЗЛАТО но мојот глас ке оди кај Пасторе.

Не викам дека Санчез не е добар,дечкото си дава голови,асистира но Пасторе е тип на играч кој го носи цел Палермо на грб(ова ме потсеќа на Кака со Милан) и затоа сигурен сум дека Пасторе во иднина во некој поамбициозен клуб би бил ѕвероња од играч,но сепак ова е само мое мислење и не мора сите да се согласите.

Иако реално нијанси одлучуваат тука кој е подобар,најдобро Х како што кажа Ј.А :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Санчез игра за екипата,се бори трча као луд,а за разлика од Пасторе кој гледа само да даде гол и да му се дигне цената..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Колку заврши Меси вс Роналдо??
Инаку Санчез и тоа со тапија. Пасторе ми е премногу преценет играч, кој изигра на 3-4 утакмици супер и го однесоа до ѕвездите и назад цик-цак. Санчез си е стандард со Ди Натале во тандем ршум прават, кој ќе успее да го купи и тоа како ќе добие многу.
46 - 68 за Меси, ете тоа заборавив да напоменам погоре... :) Како и да е, Меси победи во тој дуел. =)

Околу темата... мислам дека го потценувате Пасторе. Да бидеме реални, единствена движечка креативна машина е во Палермо. Иличич добро почна, ама се изгуби... Друг, немаат. Преценет е до негде Пасторе да, но сепак станува збор за голем талент. Чим еден Мурињо го бараше во Реал, не е за потценување малиот.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Секој си е добар на свој начин, Санчез е повеќе крилен играч, да буши по страна и да уфрла во 16. Пасторе е повеќе играч кој треба да ја креира играта, профил на играч ала Озил, само не ми се свиѓа кај него што како што кажаа и другите премногу почна да му ја креваат цената, и да се дига во облаци. Мојот глас оди кај Санчез само поради таа причина што ја кажав, иначе според работата што ја вршат на теренот повеќе ми се свиѓа Пасторе..

Kajgana Shop

На врв Bottom