Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

L

Lu

Гостин
Да не мислиш на оваа песна ????

Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.
Ти благодарам пре пре премногу :smir::smir::smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody? :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...

Оваа е или некоја верзија на оваа.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Ај да ми каже некој која е таа песна, делот е "I just died in your arms tonight..." .

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
ATB & Miss Jane - It's A Fine Day

--- надополнето ---

дека ојде детто со Track ID да помогне :)
Мислам дека е Mc Lyte - Jammin'

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Oд Shapeshifters, се вртеше на антена едно време и на Јангл ТВ, понова али не е "She freaks", соработка им беше со уште некого незнам името, со женски вокал моќен !
The Shapeshifters & Shermanology - Waiting For You (Original Mix)

S

stefi

Гостин
Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишам :) Фала дечки

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишам :) Фала дечки
:smir:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Вака, песнава шо ја барам е од македонската естрада, едно време ја вртеа на к-15 многу.. Во песнава се пееше нешто као ќе одам до крај на свет за тебе или така нешто,а спотов беше пеачов трча по пат и паѓа на колена со рацете во тупаници кренати накај небото и громови нешто тука маваат.. Ја барам со месеци и никако да се сетам како се викаше и кој ја пееше...

Kajgana Shop

На врв Bottom