L
Lu
Гостин
Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.Да не мислиш на оваа песна ????
Ти благодарам пре пре премногу :smir::smir::smir:
Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.Да не мислиш на оваа песна ????
дека ојде детто со Track ID да помогне
Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody?
Ај да ми каже некој која е таа песна, делот е "I just died in your arms tonight..." .
Фала брат
Ова ?
ATB & Miss Jane - It's A Fine DayВака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody?
Мислам дека е Mc Lyte - Jammin'дека ојде детто со Track ID да помогне
The Shapeshifters & Shermanology - Waiting For You (Original Mix)Oд Shapeshifters, се вртеше на антена едно време и на Јангл ТВ, понова али не е "She freaks", соработка им беше со уште некого незнам името, со женски вокал моќен !
:smir:Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишам Фала дечки
t.e site pesni od mixov ako moze nekoj da gi nabroi ^^ice_cube напиша:http://www.summerfun.rs/2011/krf.html
Prvava pesna od mixov sto sviri koja e nekoj dali znae?
Ja imav porano u kompjuter, mnogu mi e poznata ama nikako da se setam :/
Не се отвора линкот.http://www.summerfun.rs/2011/krf.html
Prvava pesna od mixov sto sviri koja e nekoj dali znae?
Ja imav porano u kompjuter, mnogu mi e poznata ama nikako da se setam :/
--- надополнето ---
t.e site pesni od mixov ako moze nekoj da gi nabroi ^^