L
Lu
Гостин
Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.Да не мислиш на оваа песна ????
Ти благодарам пре пре премногу :smir::smir::smir:
Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.Да не мислиш на оваа песна ????
дека ојде детто со Track ID да помогне![]()
Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody?![]()
Ај да ми каже некој која е таа песна, делот е "I just died in your arms tonight..." .
Фала брат
Ова ?
ATB & Miss Jane - It's A Fine DayВака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody?![]()
Мислам дека е Mc Lyte - Jammin'дека ојде детто со Track ID да помогне![]()
The Shapeshifters & Shermanology - Waiting For You (Original Mix)Oд Shapeshifters, се вртеше на антена едно време и на Јангл ТВ, понова али не е "She freaks", соработка им беше со уште некого незнам името, со женски вокал моќен !
:smir:Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишамФала дечки
t.e site pesni od mixov ako moze nekoj da gi nabroi ^^ice_cube напиша:http://www.summerfun.rs/2011/krf.html
Prvava pesna od mixov sto sviri koja e nekoj dali znae?
Ja imav porano u kompjuter, mnogu mi e poznata ama nikako da se setam :/
Не се отвора линкот.http://www.summerfun.rs/2011/krf.html
Prvava pesna od mixov sto sviri koja e nekoj dali znae?
Ja imav porano u kompjuter, mnogu mi e poznata ama nikako da se setam :/
--- надополнето ---
t.e site pesni od mixov ako moze nekoj da gi nabroi ^^