Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Да не мислиш на оваа песна ????

Леле не ми се верува :je: токму на оваа песна мислев и долго време ја барав, али неможев да ја најдам.
Ти благодарам пре пре премногу :smir::smir::smir:

фала го најдов иначе...
Песна
линкот погоре е дел од ремиксо на Боб Марли JAMMING...значи ја знаам оригинало ми треба овој ремикс
дека ојде детто со Track ID да помогне :)

Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...
Anybody? :)

Вака ми треба насловот на една песна, која ја вртат доста деновиве по радијава, прво ритамот ме потсеќаше на All that you want од Натали Имбурглија или како и да се презиваше, денс ритам е нешто така, женски глас и иде некако: it's gonna be fine night tonight или нешто така...

Оваа е или некоја верзија на оваа.

Ај да ми каже некој која е таа песна, делот е "I just died in your arms tonight..." .

ATB & Miss Jane - It's A Fine Day

--- надополнето ---

дека ојде детто со Track ID да помогне :)

Мислам дека е Mc Lyte - Jammin'

Oд Shapeshifters, се вртеше на антена едно време и на Јангл ТВ, понова али не е "She freaks", соработка им беше со уште некого незнам името, со женски вокал моќен !

The Shapeshifters & Shermanology - Waiting For You (Original Mix)

Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишам :) Фала дечки

Ај некој шо глеа VH1, има нели као реклами со делови од песни, е сеа спотчево е као овој лежи а една го масира и го притиска у некој момент. Стилот незнам како да го опишам :) Фала дечки
:smir:

Вака, песнава шо ја барам е од македонската естрада, едно време ја вртеа на к-15 многу.. Во песнава се пееше нешто као ќе одам до крај на свет за тебе или така нешто,а спотов беше пеачов трча по пат и паѓа на колена со рацете во тупаници кренати накај небото и громови нешто тука маваат.. Ја барам со месеци и никако да се сетам како се викаше и кој ја пееше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom