Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Некој да не ја знае оваа..вака иде рефренот Did you ever try to say, Did you ever try to feel...беше powerplay на антена 5 пред некој месец ама не ја пишуваше на страната која е песната..

F

FilipMacedon

Гостин
Спотот на песнава(понова е) е анимиран нешто главниот лик се спушта со падобран.Која беше песнава никако да ми текне а ми се врти во главата непрекинато,па така хелп плис:smir:​

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имаше една песничка на детска Евровизија пред неколку години, наша (од Македонија), едно плаво девојче пееше, мислам дека нешто Забава, Журка беше. Воедно и линк ако има некој.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Спотот на песнава(понова е) е анимиран нешто главниот лик се спушта со падобран.Која беше песнава никако да ми текне а ми се врти во главата непрекинато,па така хелп плис:smir:​
Speed Up - Funkerman

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Ај некој ако знае нека ми каже како е насловот на песната со е во почетокот на видеото

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
кое е детето што пее и песната како се вика, ја даваат на К-15...... во спотот се Натали Грубовик и Сања Николик......... и уште една не ја знам:smir:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Песната од рекламата на Т-мобиле, минатот зимо...не знам текст се сеќевам само дека рекламата беше надвор,мраз и сам дечко, потоа се собираат сите најблиски, кој се сеќева на рекламава, ќе знае за која песна зборувам..

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Песната од рекламата на Т-мобиле, минатот зимо...не знам текст се сеќевам само дека рекламата беше надвор,мраз и сам дечко, потоа се собираат сите најблиски, кој се сеќева на рекламава, ќе знае за која песна зборувам..

Maia Hirasawa - You and me and everyone we know

Најверојатно на таа мислиш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom