Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Z

Zona Pelucida

Гостин
Песнава последниве дена си ја пеам ама никако да стигнам до рефренот на песнава. Почнува нешто како people everywhere, a sense of expectation, hangin' in the air...и до тука знам. Ја слушнав на филм...можи и од филмот да е
Мислиш на ова????

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
да :) од ABBA била...тешко мене :/ Сега ми текна... Мама мија го гледав пред некој ден

А

Ајсшутер

Гостин
Не ми треба наслов, али најсоодветно место ми се гледа, на 2.30 вика Македонија е наша земја или грешка сум ? :nesvest:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.332
Никако не може да ми текне на насловот на една песна. Го памтам само спотот :)
Значи песнава се ми се увртело во глава дека е од Др.Дре ама не сум сигурен. На спотот има еден коњ што игра со нозете лево десно, и ја буља една што стои во сукља:vozbud:Која е песнава:toe:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
Имаше една песничка на детска Евровизија пред неколку години, наша (од Македонија), едно плаво девојче пееше, мислам дека нешто Забава, Журка беше. Воедно и линк ако има некој.
ваљда на оваа мислиш :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Реге песна, постара, нешто во рефренот се пее "gonna flush it down the toilet".
Некој?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.332
Никако не може да ми текне на насловот на една песна. Го памтам само спотот :)
Значи песнава се ми се увртело во глава дека е од Др.Дре ама не сум сигурен. На спотот има еден коњ што игра со нозете лево десно, и ја буља една што стои во сукља:vozbud:Која е песнава:toe:
Ми текна на песната се викаше The Drill :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
која е песната што иде во позадина ( многу ми е позната сум ја слушал на некои од постарите југословенски филмови ) но не ми текнува како е насловот на песната ( и ако од некои филм кои е филмот )

еве видео клип

K

Kicky

Гостин
која е песната што иде во позадина ( многу ми е позната сум ја слушал на некои од постарите југословенски филмови ) но не ми текнува како е насловот на песната ( и ако од некои филм кои е филмот )

еве видео клип

Песната што оди во позадина се вика Floyd и е од Dado Topiс! Од филмот Национална класа!

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
moneyyy for everyone,moneyyy rules the world set me free
Ја барам со текстов на google ама сигурно нешто утнувам чим не можам да ја најдам иначе песнава е рок и ја пуштаат на live radio почесто.
Ајде ќе се најде ли јунак да ја најде:nesum:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Се врти по радиава секој ден, техно верзија миксана со виолина.. и има дел каде што само виолина свири и многу ме потсеќа на музика од некој филм.

Anybody plx ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom