Queen - I want to break free :helou:Малку постара песна ... Ја слуснаф негде но никако да ми текне... Во рефренот имаше се секавам ( God Know ) ... а на спотов како што се секавам беа Машки облечени како женски ..
ако има некој некој понов сони ериксон нека го употреби TrackID то и нека провери што песна е.. или едноставно ако има микрофон на компјутер врзано ( слушалки со миц. ) нека симне софтвер за препознавање песни и нека провери дали постојИспадна дека не постои песна туку е направен дел специјално за рекламта.Го имам и трае 40 сек
Од песната ги знам само овие стихови.. Незнам од кој е ама... За едно парче земја да се бориме и едно буре жто да испиеме.... итн.. Се мислам дека е од к15 само насловот на песната ме интересира.. Ми треба итно Позз и фала на помошта!
Bomfunk mc's - Freestyler
Stefanie HeinzmannГи слушнав на радио една по друга беа и мислам дека беа од иста пеачка, ковери на sweet child o' mine и unforgiven во софт варијанта. Која е пеачката?
Ја најдов типкава со unforgiven ама за sweet child ја нема а и не ми е баш истиот вокал што го слушнав на радио... изгледа друга еStefanie Heinzmann