Re-loop
I play TRANCE, no DANCE!
- Член од
- 21 април 2012
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 60
да не е Need to Feel Loved (Adam K & Soha Remix)Денс - хаус....нешто у тој стил.....кренав раце, слабо наоѓање
слушни ја.. ако не е таа пак ке побарам
да не е Need to Feel Loved (Adam K & Soha Remix)Денс - хаус....нешто у тој стил.....кренав раце, слабо наоѓање
Пробај со оваа:Ај и јас да си ја пробам среќата.
Многу заразно песниче, инструменталка е, мислам дека саксофон ја води мелодијата.
Често ја пуштаат на Антена5, баш денеска околу 2саат ја пуштија, ама не бев дома да ја прочитам на РДС.
Јок, не е таа....имаше и машки вокал во песната...а тоа што ми е напишано, во рефрен доаѓа. Не се мачи да ја бараш, ќе излезе кога тогаш на радио пак...или на плеј листа некоја.да не е Need to Feel Loved (Adam K & Soha Remix)
слушни ја.. ако не е таа пак ке побарам
ова брат?Значи веќе две недели ја барам песнава и никако да ја најдам, постојано ја пуштаат на антена 5, а од текстот постојано се повторува in your friend's house.Многу ме потсеќа на
http://www.youtube.com/watch?v=9f6Cc8Kl0I0 но не е оваа, може да е некој ремикс од оваа па ако ја најде некој би му бил многу благодарен
Конечно најденоИталијанска песна, ја пуштаат на антена5, мислим дека е дует
??
ova?ako moze nekoj da pomogne
stara pesna okolu 10 15 godini nesto kako dance muzika,i znam samo deka nesto vo pesnata se pee sajn(shine)
tolku mozam da opisam
bravo bratova?