Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Ај и јас да си ја пробам среќата.

Многу заразно песниче, инструменталка е, мислам дека саксофон ја води мелодијата.
Често ја пуштаат на Антена5, баш денеска околу 2саат ја пуштија, ама не бев дома да ја прочитам на РДС. :mad:
Пробај со оваа:
http://www.youtube.com/watch?v=o1Vf_j8WEFo

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
да не е Need to Feel Loved (Adam K & Soha Remix)

слушни ја.. ако не е таа пак ке побарам ;)
Јок, не е таа....имаше и машки вокал во песната...а тоа што ми е напишано, во рефрен доаѓа. Не се мачи да ја бараш, ќе излезе кога тогаш на радио пак...или на плеј листа некоја.

Како и да е, фала за трудот.(y)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Песнава што оди во позадина на Солунски Патрдии? Хелп? :)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Значи веќе две недели ја барам песнава и никако да ја најдам, постојано ја пуштаат на антена 5, а од текстот постојано се повторува in your friend's house.Многу ме потсеќа на
http://www.youtube.com/watch?v=9f6Cc8Kl0I0 но не е оваа, може да е некој ремикс од оваа па ако ја најде некој би му бил многу благодарен :)

Re-loop

I play TRANCE, no DANCE!
Член од
21 април 2012
Мислења
118
Поени од реакции
60
Значи веќе две недели ја барам песнава и никако да ја најдам, постојано ја пуштаат на антена 5, а од текстот постојано се повторува in your friend's house.Многу ме потсеќа на
http://www.youtube.com/watch?v=9f6Cc8Kl0I0 но не е оваа, може да е некој ремикс од оваа па ако ја најде некој би му бил многу благодарен :)
ова брат?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Италијанска песна, ја пуштаат на антена5, мислим дека е дует
??

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
Песната ја даваат на Antena love songs, девојче ја пее има сличен глас на Ријана.....????

Re-loop

I play TRANCE, no DANCE!
Член од
21 април 2012
Мислења
118
Поени од реакции
60
барем некој линк со слични вокали.... побрзо че се разоткрие мистеријата :D вака ногу тешко оде

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako moze nekoj da pomogne :)
stara pesna okolu 10 15 godini nesto kako dance muzika,i znam samo deka nesto vo pesnata se pee sajn(shine) :)
tolku mozam da opisam :D

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Значи вака!
Оддамна барам еден микс кој трае околу 30-до 50 мин. Нема име, ама го имав на цеде а цедето го изгубив. Го даваа пред 2- 3 години на онаа телевизијана DELUXE LOUNGE. Случајно налетав на првата песна на овој микс. Значи песната која започнува од 01:01:22 е во суштина прва на тој микс. Дали некој знае како се вика или пак можеби има линк од тој микс. Знам втората беше нешто со хармоничинња! Ве молам, очајна сум! :(

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Барам една песна, денес ја слушав на Антетна 5 па би требало да е по нова.

I'll tell you now, its the right track for love, the right track for me, the right track for happiness, it's easy to be free.

Беше вака нешто, само не сум сигурен дали беше track или time.
Пееше женско и беше техно/хаус ... со брз ритам.

Kajgana Shop

На врв Bottom