Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Дечки барам песма, баладиче пее типка со многу сличен глас на Ејми Вајнхаус, се вртеше на Антена многу изминатава недеља, I falling for you, нешто така идеше рефренот, тоа е све што запамтив =)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Дечки барам песма, баладиче пее типка со многу сличен глас на Ејми Вајнхаус, се вртеше на Антена многу изминатава недеља, I falling for you, нешто така идеше рефренот, тоа е све што запамтив =)
This? :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Не не, типката има многу сличен глас на Вајнхаус, балада е, поспора од оваа. Само тоа запомнив од текстот што не значи дека така се вика песната.
Јебига гугл ми рече така :icon_lol:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Ја знае некој песната од рекламата на NESCAFE..текстот нешто вака одеше cause youuuuuu are unbeliveable......

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ја знае некој песната од рекламата на NESCAFE..текстот нешто вака одеше cause youuuuuu are unbeliveable......
Еве ја, Голд се вика можеш да ја слушаш и спуштиш од страната. На Јутјуб ја нема :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.593
Песната од новата реклама на Кока-Кола?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Белгијкава потсеќа на Вајнхаус ама не сум сигурен за песната дали е таа.
Ако ништо друго , слушни ја барем. Добра е (y)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Има една песна од глава не ми излегува, од малку поодамна е и машко ја пее. Има побавен ритам. Прво мислев дека е на Мекартни, ама не ќе да е негова. Во текстот многу често го има зборот "My". Нешто оди: My body, my soul
и има нешто во рефренот во стил "ooh and maybe..." ( остатокот од текстот). Се нервирам што не можам да ја најдам никако, секако пробав, ако некој на нешто го асоцира ова што го пишувам, нека пише која мисли дека е.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom