Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
1 март 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Песнава иде на антена5 сваки ден и се пее нешто "овој град е магичен"
некој дали ја знае ?

На оваа песна ли мислиш ?
--- надополнето: 7 април 2012 во 08:21 ---
Го знам насловот и пеачката ама неможам никаде да ја најдам песнава а многу симпатична. Може ли некој да ми помогне ??!
Мартина - За твоите очи

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.537
Поени од реакции
2.712
Не знам дали е за овде постот али пред некој 20 минути на Антена 5 радио идеше една добра песна со предобар ритам е сега не знам кој ја пее само знам дека е женско и дека во рефренот често спомиња is it alright....Ја барам на интернет никако не можам да ја најдам....Help :)

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Vcera, sedam vo kaldrma i slusam ...i kazi sega da i ne i da ke odime na randevu... Zvucese kako mak slag zensko vokal fala odnapred

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Песната од рекламата за Nescafe???
леле и јас сега тоа ќе прашав :D дај стварно ако има некој нека каже која е песната,ептен е заразна :DD

EDIT ја најдов
Erwin Steijlen - Gold се вика песната

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Како се вика една песна секој ден на радио и во автобус ја слушам има во лирките нешто како "..... my best friend" ?
Овие две НЕ се:

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
леле и јас сега тоа ќе прашав :D дај стварно ако има некој нека каже која е песната,ептен е заразна :DD

EDIT ја најдов
ErwinSteijlen - Gold се вика песната
јас мислам ова дека е :D

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090

McQ

McQ
Член од
15 мај 2008
Мислења
208
Поени од реакции
28
pesnava ja vrtat na bubamara i nikako da ja najdam IDE VAKA eh dasi barem balerina bas bi voleo.......ti i ja bili bi savrseni par za ples za ples......steta bas steta bas steta za ovaj cas mogli bi kad mogu svi mogli bi mozda i ni........itn.Glasot mi zvuci ko Colic pa cas ko Bebek....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кој ќе ми ја најде песната од Виолета Митева- Проклети да се парите, за да ја симнам има пиво на туѓа свадба..

Kajgana Shop

На врв Bottom