Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дечки барам песма, баладиче пее типка со многу сличен глас на Ејми Вајнхаус, се вртеше на Антена многу изминатава недеља, I falling for you, нешто така идеше рефренот, тоа е све што запамтив =)
Imany - You will never know?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде помош!
Значи песнава е или српска или хрватска, у некој ска фазон така и иде вака:„Мој стари грамофон свира ту ру ру ру...“ :D Така нешо

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Имаше една песна пред една недела беше powerplay на антена 5, беше бавна со глас како на Ејми Вајнхаус..?
И уште една има еден дел како: џи џи у а ла ла let's go..
EDIT: Ја најдов втората...Поубава песна не сум слушал :love:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Има една песна од глава не ми излегува, од малку поодамна е и машко ја пее. Има побавен ритам. Прво мислев дека е на Мекартни, ама не ќе да е негова. Во текстот многу често го има зборот "My". Нешто оди: My body, my soul
и има нешто во рефренот во стил "ooh and maybe..." ( остатокот од текстот). Се нервирам што не можам да ја најдам никако, секако пробав, ако некој на нешто го асоцира ова што го пишувам, нека пише која мисли дека е.:)
Дали е тоа ова? :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ми треба мала помош другарчиња!Која е песната на Монтенегро(мебел) рекламата што е во позадина?Мислам дека е италијанска? Help please :S

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Да не знае некој како се вика песнава, во рефренов вика and she got my friend, за ова got не сум баш сигурна оти на поминување ја слушнав. Женска пее, ваљда некое хитче е пошто низ кафичиве нон стоп ја пуштаат.

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
Да не знае некој како се вика песнава, во рефренов вика and she got my friend, за ова got не сум баш сигурна оти на поминување ја слушнав. Женска пее, ваљда некое хитче е пошто низ кафичиве нон стоп ја пуштаат.
:) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom