Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сега знам дека ќе ми се смеете али една песна ме мачи абе никако да ја најдам а убава ми е многу.
Лирксот е на некој незнам каков јазик странски иде нешто како(сеа ќе пишам мене како ми звучи)Едо маја мука тее,але стее,мале стее така некако.И др нешто небитно али да си кажам таа што пее има нешто како глас за народна пеачка.
Ако некој ме сфати нека помага :icon_lol:

Ми треба наслов на една песна, машко ја пее, и вика: Everyday I get this feelings for you... диско песна е, во тој стил :) Ако ја знае некој нека пише :)

Дали некој се сеќава на една македонска песна, од пред 10 години и више, пејачката се викаше Ирена или Ирина, а песната се вика ВРАТИ СЕ, нешто пееше...години изминаа, мислите одлетаа, во далечина, врати се...Спотот беше со манекени нешо. Ако ја има некој нека ми ја прати:love:

Песнава иде на антена5 сваки ден и се пее нешто "овој град е магичен"
некој дали ја знае ?

Има една песна од некоја девојка што ја пее, ја слушам често воа автобус, преовладува гитара во песната, и се работи за љубениот на девојкава и оди некако вака: убаво е убаво..... убав е ко полски цвет, нежен како морска пена... со него ми е фантастично, никогаш досадно, а кога љуби романтично ..... само овие стихови ми влегоа во глава, а доста заразно песниче.

epten mi e uba pesnava ..da ne znaj nekoj kako se vika ja ima pochesto na antena 5 samo ova go znam odprilika: what I'm gonna loving you

Барам една песна, се врти по антена, оди нешто.. You're invisible, invisible, you're invisible, invisible, тоа е рефренот.. само тоа го паметам :)

Барам една песна, се врти по антена, оди нешто.. You're invisible, invisible, you're invisible, invisible, тоа е рефренот.. само тоа го паметам :)

Барај со invincible. Тешко е да е со invisible.

Барам име на една стата песна, за текстот не се сеќавам многу, но паметам дека видеото беше со цртани (анимирани) ликови, нешто како деца или човечиња беа сиви, имаше едно изгледа женско и цело време играше/танцуваше, некаде при крајот едно од децата (човечињата) некако мафијашки ќе го убие другото (изгледа поради девојчето нешто), и после ќе му копа гроб, па ќе го прикажат мртвото во гробот облечено во костум, или пак беше во ковчег, и на крај мислам имаше споменик со R.I.P.

Тоа е се што се сеќавам.
Знам последен пат сум го гледал пред 6-7 години, па би требало да е од 2000 и некоја или крај 90-ти години.

Мислам дека беше поп или рап песна.

Која е песната што иде у позадина на рекламата за нескафе ?
видео неможем да најдем али рекламава иде на нашиве канали

Не знам текст од песна како иде али го знам спотот.
Цело време во кадар покажуваат луѓе како плачат,црни,жолти,бели,деца,мажи,жени итн.
п.с балада ќе да е песнава. :)

Помош за музикава ве молам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom