T
Torchyrus
Гостин
Дали знае некој како беше наслово на песната со стенкање шо е ? House е песната а не е Smach my bitch up друга е оваја ајде некој ако можи да ми кажи
Не. Ај не ве замарам, ќе пробам да ја најдам јас...Dj Antoine - This Time ?
--- надополнето: Oct 29, 2011 4:42 PM ---
Princess of China - Coldplay ft. Rihanna
Ako seuste te interesira bendot se vika The Corrs a pesnata Toss the feathers
Може ли некој да ми каже што музика е ова и да предложи вакво нешто.
Го дознав тоа,него сакав да најдам други слични песни.Ako seuste te interesira bendot se vika The Corrs a pesnata Toss the feathers
песната во позадина на клипчево од браќа и сестри
Ako ne si ja nasol seuste pesnata e od two face i se vika money manmoneyyy for everyone,moneyyy rules the world set me free
Ја барам со текстов на google ама сигурно нешто утнувам чим не можам да ја најдам иначе песнава е рок и ја пуштаат на live radio почесто.
Ајде ќе се најде ли јунак да ја најде:nesum:
Хахаха фала друже ја најдов конечно секоја чест,дури сум заборавил дека сум ја ставилAko ne si ja nasol seuste pesnata e od two face i se vika money man
ме асоцира на http://www.youtube.com/watch?v=8Phq7q6amwMДали знае некој како беше наслово на песната со стенкање шо е ? House е песната а не е Smach my bitch up друга е оваја ајде некој ако можи да ми кажи
можда оваа : http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2nНекоја француска, ја вртат по радиава, има доста интересна мелодија... нешто “ду муа и ду туа“ се спомнува во текстот...
Не, не е Заз, за тоа сум 100% сигурен.
Пеат YOU MAKE ME FEEL THAT LALAL LA LALA LA LA LALALA пред малку ја пуштија на Сити. Ријана и тој другиот со неа не го знам....Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Fala Marinella )
јас се извинувам длабоко но стварно по гласот на Ријана личиИма една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.