Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Песнава последниве дена си ја пеам ама никако да стигнам до рефренот на песнава. Почнува нешто како people everywhere, a sense of expectation, hangin' in the air...и до тука знам. Ја слушнав на филм...можи и од филмот да е
Мислиш на ова????

да :) од ABBA била...тешко мене :/ Сега ми текна... Мама мија го гледав пред некој ден

Не ми треба наслов, али најсоодветно место ми се гледа, на 2.30 вика Македонија е наша земја или грешка сум ? :nesvest:

Никако не може да ми текне на насловот на една песна. Го памтам само спотот :)
Значи песнава се ми се увртело во глава дека е од Др.Дре ама не сум сигурен. На спотот има еден коњ што игра со нозете лево десно, и ја буља една што стои во сукља:vozbud:Која е песнава:toe:

Имаше една песничка на детска Евровизија пред неколку години, наша (од Македонија), едно плаво девојче пееше, мислам дека нешто Забава, Журка беше. Воедно и линк ако има некој.

ваљда на оваа мислиш :)

Реге песна, постара, нешто во рефренот се пее "gonna flush it down the toilet".
Некој?

Никако не може да ми текне на насловот на една песна. Го памтам само спотот :)
Значи песнава се ми се увртело во глава дека е од Др.Дре ама не сум сигурен. На спотот има еден коњ што игра со нозете лево десно, и ја буља една што стои во сукља:vozbud:Која е песнава:toe:
Ми текна на песната се викаше The Drill :)

која е песната што иде во позадина ( многу ми е позната сум ја слушал на некои од постарите југословенски филмови ) но не ми текнува како е насловот на песната ( и ако од некои филм кои е филмот )

еве видео клип

која е песната што иде во позадина ( многу ми е позната сум ја слушал на некои од постарите југословенски филмови ) но не ми текнува како е насловот на песната ( и ако од некои филм кои е филмот )

еве видео клип

Песната што оди во позадина се вика Floyd и е од Dado Topiс! Од филмот Национална класа!

moneyyy for everyone,moneyyy rules the world set me free
Ја барам со текстов на google ама сигурно нешто утнувам чим не можам да ја најдам иначе песнава е рок и ја пуштаат на live radio почесто.
Ајде ќе се најде ли јунак да ја најде:nesum:

Се врти по радиава секој ден, техно верзија миксана со виолина.. и има дел каде што само виолина свири и многу ме потсеќа на музика од некој филм.

Anybody plx ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom