Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

T

Torchyrus

Гостин
Дали знае некој како беше наслово на песната со стенкање шо е ? House е песната а не е Smach my bitch up друга е оваја ајде некој ако можи да ми кажи :pipi:

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
moneyyy for everyone,moneyyy rules the world set me free
Ја барам со текстов на google ама сигурно нешто утнувам чим не можам да ја најдам иначе песнава е рок и ја пуштаат на live radio почесто.
Ајде ќе се најде ли јунак да ја најде:nesum:
Ako ne si ja nasol seuste pesnata e od two face i se vika money man

Член од
13 октомври 2011
Мислења
29
Поени од реакции
13
Дали знае некој како беше наслово на песната со стенкање шо е ? House е песната а не е Smach my bitch up друга е оваја ајде некој ако можи да ми кажи :pipi:
ме асоцира на http://www.youtube.com/watch?v=8Phq7q6amwM
Некоја француска, ја вртат по радиава, има доста интересна мелодија... нешто “ду муа и ду туа“ се спомнува во текстот...
можда оваа : http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2n

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.

Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Пеат YOU MAKE ME FEEL THAT LALAL LA LALA LA LA LALALA пред малку ја пуштија на Сити. Ријана и тој другиот со неа не го знам....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.

Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
јас се извинувам длабоко но стварно по гласот на Ријана личи :D

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Песнава има нешто стихови како you wont know how i feel cause i wont tell you... се врти сега по радијава.

Насловот да не знаете кој е?

Kajgana Shop

На врв Bottom