- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.176
- Поени од реакции
- 106
Ne sum vo kGnна мене омилен админ ми е kgn.dACrew - Meto пошто се знам долго време со него и што ќе му речам се ми завршува работа!
Ne sum vo kGnна мене омилен админ ми е kgn.dACrew - Meto пошто се знам долго време со него и што ќе му речам се ми завршува работа!
Сакаш и ти админ или ти пречи дека играме на серверот и заслужуваме ?Абе што е ова 80% се админи од Ср. Ова е газење на човекови права. Што е со останатите народи?
Леле леле немаш појма колку сакам админ. Добро што ме потсети да му пишам утре на алаК да ме стави админ.Сакаш и ти админ или ти пречи дека играме на серверот и заслужуваме ?
Како прво бев пред гоко админ , како второ точно е дека на твое место бев а за тоа дали ти кажа незнам и како трето ти беше на одмор јас кога бев ставен админ.Леле леле немаш појма колку сакам админ. Добро што ме потсети да му пишам утре на алаК да ме стави админ.
Ќе станем админ со најмалку онлајн часови. Yay!!!
Мочко еден, ако не знаеше дека поради мене имаш админ. Јас вечерта се откажав од админ од лични причини и му реков на Тони да те стави тебе зашто тогаш постојано го прашуваше Гоко како го ставиле админ па се смилував за тебе. Уште ја памтим и мапата. На Авп даст се играше кога имаше само почит спрема мене кога бев админ... Се гледа отпосле кој стварно те поштува. Само ти си исклучок.
И за крај, ако не свати, мојот пост погоре содржи во себе хумор кој ти очигледно не си го сватил ама подобро е вака зашто се покажуваат некои работи.
Лол , нема зш да кутам , смајли не ставив намерно , пошо те знам од дамна и мислам дека ке сваташ , дека ти цело време се шегуваш , ама јбг.Не лажи! Ако има хумор ќе има смајли. Трај сеа. Ќути си. Молк...
Хахаха, не сум Админ бе што ти е?Troll ae cestito Admin..............pozz
Јебига, не сум пророк нит па никот ми е Нострадамус или Исус или МухамедЛол , нема зш да кутам , смајли не ставив намерно , пошо те знам од дамна и мислам дека ке сваташ , дека ти цело време се шегуваш , ама јбг.
тролл админ стана?ајт друже честито со да ти кажамTroll ae cestito Admin..............pozz
тролл админ стана?ајт друже честито со да ти кажам
:nesum:Хахаха, не сум Админ бе што ти е?
Слот имам!