Кој е вашиот омилен админ на Кајгана CS серверите и зошто ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Околу Спарки, дечкото е ОК, не знам зашто сметате дека не чини, или дека се курчел. Мене никат нишо такво не ми напраил, знае да се позаебава за разлика од некои (нема да споменам) ќе им речеш "педер" и одма "ти на мене така" ово-оно нешо рипаат таму :). Ок си е Спарки, барем jа така мислам...

П.С.
Нит ми е другар, нит го знам нешо посебно:smir:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
а ти играше на кајгана кога тие беа админи:helou::pos:

едит: не го заборавајте и Камискази
Како не играв у кланот [n.m.t] кога бевме ехеее тоа е од дамна бааги време има поминато Iluminator уште играше :>)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
А, ај да не ја отварам устата многу и да не билдаме постови за џабе.
Спарки не сакам да го бранам, до душа со него се знам само 1 месец.
Пред мене тој не е направил никаква грешка, искрено.
Да ви кажам уште по искрено му беше страв да го банира изи кога имаше дадено наредба да биде баниран. Али нема веза.
Молби слободно испраќајте до Тони или кој таму незнам, па они нека одлучат дали заслужува.
Ама ова овде долу ми стои итнересно..

Едит: Сликата малку грешка.. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Како не играв у кланот [n.m.t] кога бевме ехеее тоа е од дамна бааги време има поминато Iluminator уште играше :>)
Уште незнаеше шо е тоа цс, не да ги помниш админите :)
Немаш стаж, мал си :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Хах абе имам играно само малку ме знаат под тогашниот ник ми беше The Rasmus уште учев кај се бомб сите бев бот али се секавам на админите регистиран сум на форумот од Авугст, ама не знаев дека има форум затоа сум покасно регистред :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Добро бе што ви е? Јас кога бев админ повеќе давав перманент отколку што давав кикови и банови на одредено време. Што е најтрагично давав перманент за team flash, за користење пушка на АВП, за играње курташак и пак никој не се жалеше зашто ги научија правилата! Сега ептен сте меки. Треба да се покаже кој е главен! :D Sieg Heil! lol

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Сите нови админи, влагаат ради, слот, и само кога им се игра, се друго е гола вода, вака не беше на почетокот кога се отворија кгн серверите, се знаеше ред и почит, и не играше секој, а и секој неможеше да биде админ, сеа е све раштракано, и голем број на ботови играаат на кгн, ради нервоза не ради др, :toe:

Разочаран сум мн, најискрено ко да нема админи
Кажи кој не го бива предложи нешто , дека ова ми стои повеке како да лижаш гз за да ти вратат аццес.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Кажи кој не го бива предложи нешто , дека ова ми стои повеке како да лижаш гз за да ти вратат аццес.

Мене да ми вратат ацц, не фала брат, нетреба, кога ми се игра ќе играм, ама кога дојде време да стават БОТ админ као тебе, јасно е сВе, што кога и да влезеше имаше лаг по 300, исто ко за џабе да влагаше,

П.С. јас не прочитав нигде во постовите, дека некој од старите админи бара, ацц:tapp:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Без навреди.
Правете си муабет како луѓе.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ах треба малце да се потсредат админите :)
На Азтек,иако имаше админи онлајн (не ми текнува кој беше,Гарфилд влезе ама при крај знам само),цело време им се дозволуваше на терорите да штекаат у база.
Можда ве критикуваат сте банирале безвезе,ама со Кенгур порано се кикнуваа цели тимови ради штекање.
И ај да е добро штекањето,ама резултатот беше 9-0 за кантерите,а после неколкуте rush-а,се направи 11-5.

Тони,врати го Скорпио :pos:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Мене да ми вратат ацц, не фала брат, нетреба, кога ми се игра ќе играм, ама кога дојде време да стават БОТ админ као тебе, јасно е сВе, што кога и да влезеше имаше лаг по 300, исто ко за џабе да влагаше,

П.С. јас не прочитав нигде во постовите, дека некој од старите админи бара, ацц:tapp:
Нема да паднам на твое ниво , и да навредувам , ке ти кажам само едно дај срееншот кога ми е лагот 300 и ке ти го дадам мојот аццес на тебе , не само да тропаш тука глупости од што лижеш цело време , знам дека боли вистината но не мора да навредуваш .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ах треба малце да се потсредат админите :)
На Азтек,иако имаше админи онлајн (не ми текнува кој беше,Гарфилд влезе ама при крај знам само),цело време им се дозволуваше на терорите да штекаат у база.
Можда ве критикуваат сте банирале безвезе,ама со Кенгур порано се кикнуваа цели тимови ради штекање.
И ај да е добро штекањето,ама резултатот беше 9-0 за кантерите,а после неколкуте rush-а,се направи 11-5.

Тони,врати го Скорпио :pos:
Баш јас коа влегов, ич не се штекаше, баш тогаш почнавме да ве напаѓаме. :) Предтоа можеби штекале, не знам...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Нема да паднам на твое ниво , и да навредувам , ке ти кажам само едно дај срееншот кога ми е лагот 300 и ке ти го дадам мојот аццес на тебе , не само да тропаш тука глупости од што лижеш цело време , знам дека боли вистината но не мора да навредуваш .
Не ме боли брат ништо верувај, а за лаг 300 си имал и тоа не еднаш, мн, пати , нема врска бе што сакате прајте си ваше време, вие сте сеа главни:helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Скорпио сега на DotA се префрли,кулирајте не е тргнат по вашите админски места.
И не го сфаќајте ова како препуцавање,туку како конструктивна критика.

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
naj dobar admin do sea za mene si bill zile killer posto nikogas ne me banirase si znael covekot deka igram dobro e ne kao drugite admini ban ban bez demo kao denes so citam na banirani igraci da vidis na den ima po 10 luce baniran a samo vikat ako treba demo ke go postiram a K... nemat demoo :salut: :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom