Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Големата четворка во Македонија :vozbud:
METALLICA
SLAYER
MEGADETH
ANTHRAX
Шансите се 0,009%

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Знам дека нема да се остварит ама во секој случај сакам Pink Floyd... тогаш ќе славам три дена и три ноќи :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.618
Radiohead!
Според актуелноста на групите кои гостуваат кај нас, како Pet Shop Boys на пример, Radiohead би требало да гостува некаде помеѓу 2030 - 2035 година. Да сме живи и здрави!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.045
Јас сум скромен. Мизар и Архангел у стари состави :cuc:
Не си баш скромен, туку ме потсети на Архангел и Санаториум во старите состави заедно. Сеуште се каам што ги пропуштив на Таксират 1+2.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не си баш скромен, туку ме потсети на Архангел и Санаториум во старите состави заедно. Сеуште се каам што ги пропуштив на Таксират 1+2.
Скоромен у поглед на тоа дека не се странци и не се толку големи имиња во светската музичка сцена, за кај нас се богови тука муабет нема :)

И да, и јас би се каел :(

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.139
Поени од реакции
25.698
Да тој беше еден од оние моментите за паметење и неочекуван пресврт, искрено Убермакедонише пошто е поагресивна супер му легна на Перо.

Иначе иако можам многу да ги набројам со моменталното расположение би сакал
Motorhead
Dream Theater

доволни би ми биле како доза да ме држат некое подолго време.

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Pearl Jam - беа и у Загреб и у Атина. Се некако ја одминуваат Македонија. 2006та ги донесоа Pet Shop Boys или како и да се викаа - како подобар избор :uvo:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Jethro Tull. Мислам дека беа во Гејлада годинава. Догодина здравје, во Македонија.

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
Сакам пак Machine Head
Мислам дека по концертот на Кале кога дојдоа едвај 300 души, дечкиве никогаш повеќе нема да ти дојдат во Македонија!!! Страшен концерт! Браво за Машин и браво за сиииите 300 души што дојдооа на тој концерт. Срамота!!!

Член од
20 октомври 2010
Мислења
80
Поени од реакции
19
Paramore
Linkin Park
Red Hot Chili Peppers
Барем еден од овие :)

Kajgana Shop

На врв Bottom