Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување
Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

!!!!!!!!!!!! Pink Floyd!

ммммм тешкоооо.... Coldplay...Franz Ferdinand... Radiohead...RHCP итн итн итн има многуууу

Nile, Brain Drill, Origin, Necrophagist, Gorod, Buckethead, Canvas Solaris, Emerson, Lake & Palmer, Rush, Mike Oldfield. :)

Во Македонијава, сега за сега, нека не настапува никој, пошто само ќе се уништат со лошо озвучење и лоша организација.

Ај да не мрчам, смеам едно 50 бендови да набројам? (:
Познат бенд кога доаѓа, доаѓа со сопствено озвучување :)
Така да во тој поглед не би требало да има проблем, единствен проблем околу организацијата би била инфраструктурата, која нема везе со организаторот, туку со државата.

Пред новиот албум, да настапат барале 100 000 евра кеш, после една недела од издавањето на последниов албум барале 500 000 евра, денес не можеш нити да контактираш со нив :icon_lol:

Околу насловов: Џабе да пишувам, тие што највеќе би сакал да настапат никад нема да дојдат во Македонија, така да... x)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Placebo! Минатиот пат ги пропуштив кога беа тука, ама сега да дојдат сум во први редови! Инаку би сакал да дојдат и Muse, Linkin Park, Within Temptation, The Prodigy, Pendulum и други кои не се толку битни ко горенаведените.

Кога би можеле А7Х да ја вметнат оваа мала државичка во турава што ја прават моментално нема ништо повеќе да барам во животов.

Јас сум скромен. Мизар и Архангел у стари состави :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom