Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

Pink Floyd!

!!!!!!!!!!!! Pink Floyd!

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
ммммм тешкоооо.... Coldplay...Franz Ferdinand... Radiohead...RHCP итн итн итн има многуууу

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Rage Against The Machine, Pendulum, Cypress Hill, и тако даље :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Nile, Brain Drill, Origin, Necrophagist, Gorod, Buckethead, Canvas Solaris, Emerson, Lake & Palmer, Rush, Mike Oldfield. :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Во Македонијава, сега за сега, нека не настапува никој, пошто само ќе се уништат со лошо озвучење и лоша организација.

Ај да не мрчам, смеам едно 50 бендови да набројам? :)
Познат бенд кога доаѓа, доаѓа со сопствено озвучување :)
Така да во тој поглед не би требало да има проблем, единствен проблем околу организацијата би била инфраструктурата, која нема везе со организаторот, туку со државата.

Пред новиот албум, да настапат барале 100 000 евра кеш, после една недела од издавањето на последниов албум барале 500 000 евра, денес не можеш нити да контактираш со нив :icon_lol:

Околу насловов: Џабе да пишувам, тие што највеќе би сакал да настапат никад нема да дојдат во Македонија, така да... x)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Placebo! Минатиот пат ги пропуштив кога беа тука, ама сега да дојдат сум во први редови! Инаку би сакал да дојдат и Muse, Linkin Park, Within Temptation, The Prodigy, Pendulum и други кои не се толку битни ко горенаведените.

Н

'Никола'

Гостин
Кога би можеле А7Х да ја вметнат оваа мала државичка во турава што ја прават моментално нема ништо повеќе да барам во животов.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Јас сум скромен. Мизар и Архангел у стари состави :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom