Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
@_BerzerkeR_ членов над мене има појак аватар од твојот :D а суштината е иста.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.653
Поени од реакции
4.502
@_BerzerkeR_ членов над мене има појак аватар од твојот :D а суштината е иста.
Членот над тебе...? o_O

Не знам брат, јас над тебе само бројки гледам, ваљда од страниве во темава! :D:P:LOL::angel:

он топик: (y)

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.457
Поени од реакции
2.012
Yap, ова е срањето кое ме нервира. Може ли тука да се пожалам? Нема каде па да не отворам тема.
Ја слушам песнава еден ден додека бев на работа преку 10 пати одеше и немаше да ми привлече внимание толку да не беше речникот таков каков што е. ДА, ова оди на радио во текот на целиот ден без цензура.
Деца помали од 7 години во моето соседство речиси одлично зборуваат англиски јазик.
Сум бил меѓу семејства кои на децата им го фрлаат таблетот и тие си пуштаат актуелна и популарна музика затоа што таа ја сервираат на нашите популарни радиа.
Многу сум исфрустриран. Нели хипхопот, панкот, рокот и металот беа оние кои што ја расипуваа младината?
Ова е само една на која сум и посветил повеќе внимание од само мелодијата која обично велгува од едното а излегува од другото уво. Сигурен сум дека има еден куп вакви популарни песни кои ги слушаат и се наменети исклучиво за младината.
Ме интересира што мислат водителите од радијата кога ја најавуваат песната дека ќе оди следна?
Леле до утре можам да пишувам...не можам, батали.:facepalm:
Не мора никој да ми реплицира, само сакав да се издувам.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ерик Клептон мислам дека не ја заслужува сета таа фама на Топ 5 гитаристи на сите времиња. Не дека не го ценам, не дека не сум го слушал, но мислам дека е троа префорсиран.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Според се‘ што имам слушано во животот би требало да ми се свиѓаат, ама никако не можеле да ми легнат Morphine. Не дека се лоши, ама мене не ме привлекле.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
@Moon Child

Да не ја пумпаме темана онаму. Авенџенд :D Имав едно другарче во средно кое ептен ги сакаше и чат пат заедно потслушувавме металкор и други метал правци. Никогаш не му кажав дека не можам да ги сварам, од чисто другарски мотиви, да не се почувствува глупаво. Me нервираа високотонците кај пеачот кој несомнено си има квалитет, но кога ги слушав мислам дека доживував хомосексуален однос со црнец кој половиот орган го пика во ушево и допира до тапанче. Па со оглед на тоа што беше црнец можеби и пробиваше до мозок нагоре :P

Инаку признај дека или си имала или имаш симпатија од тој бендот, зато така си ги сакала и уште ги сакаш оти така оди то кај чупињата и ваквите бендови, освен ако не е некој тежок исклучок. :coffee:

M

Moon Child

Гостин
Јас прв пат во животот од Авенџед ја слушнав Seize the day на нечив профил на тогашната ХИ5, и од првото слушање стварно многу ми се допаднаа и почнав повише да си ги слушам. И стварно не беа толку комерцијални како што беа ХИМ во моето време, или инвазијата од Најтвиш фанови (ме мрзи да мењам фонт), да не ги спомнувам Токио Хотел кои беа тогаш мнооогу актуелни.
Да се разбереме, јас си ги поштував Авенџед, ама паралелно си слушав и други бендови. Јас и денес не сметам дека во Македонија се Авенџед толку комерцијализирани ко ХИМ, за во Америка незнам. И стварно не пропагираа педерлук и црнојни, си имаа нормални текстови и музики за нормален тинејџер.
Денес не ги слушам, не се сеќавам кога последен пат сум си пуштила песна од нив. Ај да кажам ги пораснав, ама несакам да серам за нив, незнам, ете така драги ми се :LOL:
Иначе нормално дека имав, и сеуште ми е симпатија пејачот.:LOL:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.660
Поени од реакции
4.300
KISS. Мислам дека не постои човек на планетава кој кога ќе се спомене името на бендов прво нема да каже -Тие нашминканите/Оној со јазикот, место да спомене нешто во врска со музиката, а и кога ќе се спомене музиката 99% не знаат друга песна сем I Was Made For Lovin’ You Baby вклучувајќи ги тука и постарите генерации од времето на бендов. Мадона и Лејди Гага на рок музиката.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
C

Crux

Гостин
Me нервираа високотонците кај пеачот кој несомнено си има квалитет, но кога ги слушав мислам дека доживував хомосексуален однос со црнец кој половиот орган го пика во ушево и допира до тапанче. Па со оглед на тоа што беше црнец можеби и пробиваше до мозок нагоре :P

Инаку признај дека или си имала или имаш симпатија од тој бендот, зато така си ги сакала и уште ги сакаш оти така оди то кај чупињата и ваквите бендови, освен ако не е некој тежок исклучок. :coffee:
Остај ти високотонци, туку тој црнецот што го зборваш, истиот кај пејачот не во уво, в нос му се има напикано. Барем мене така ми звучи :icon_mrgr:
И дај жити се од каде процесов со симпатии ово оно ? Ко елементарни непогоди се цел бенд... :LOL: Му ги знаеш сценските имиња? Има еден Зоки Одмаздата се вика :giggle:

Мајтап настрана, во глобала се прифатливи за тинејџери како што кажа Moon Child, ама ете мене ми се створила некоја мала антипатичност кон бендот.

M

Moon Child

Гостин
Да де, затоа што е кул да ти бидат антипатични.:)
Јас во глобала сум против шминкерски бедови, Хим, БФМВ, Линкин Парк и такви слични тинејџерски појави. Ама А7х не се толку мејнстрим како овие што ги набројав. Се за тинејџери да, не сум сретнала никогаш постар човек да ги слуша, ама не се толку одвратни како ХИМ на пример.
Не се ни толку актуелни, барем не во Македонија.
Не ни пропагираат гејство да речеш, во секој случај подобро тинејџерите нив да ги слушаат него ли Линкин Парк, ако веќе споредуваме.
Незнам еве кој е проблемот толку многу со бендов.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom