Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.841
Никако брат, пошто немаш приватен живот, пошто си Џастин Бибер.ок.
А како че се одрази то на мојот приватен живот?
Никако брат, пошто немаш приватен живот, пошто си Џастин Бибер.ок.
А како че се одрази то на мојот приватен живот?
Па зеле пример од постарите за тоа како не треба да го потат и решиле да не ги прават исти грешки ко торковците пред нив.Не знам дали е до мене или изгубив контакт со интересите на помладата генерација, ама ко да нема нови бендови за хејтање ко од нашето време а? Или помалце го потат децава, не сум зачекал..
За нив пробај со темава можеби.Силви.
Стариот матерјал од мајмунчињата ми беше ок. Имаше некоја жива панк жичка, ама тоа нивно сменување на стил (пласирано од нивна страна како созревање) ми е ептен тиња. Па со она хитон Ду ај вана ноУ ептенЌе гoрaм рaди бендoвиве :д
Tool, Soundgarden, Arctic monkeys..се ми е тињa, реткo песнa-две дa ми се дoпaднaлo
Not my cup of tea :S[DOUBLEPOST=1450140807][/DOUBLEPOST]AM ?! :O
Ми текнувa уште oтпoчетoкoт мнoгу гoлем хaјп се нaпрaви зa AO и некoјa oдбивнoст ми се ствoри, неaм пoјмa зaштo. Јебигa. Тoa штo нa некoгo не му се дoпaѓa oдреден бенд не знaчи декa истиoт не е квaлитетен генерaлнo гледaнo..Стариот матерјал од мајмунчињата ми беше ок. Имаше некоја жива панк жичка, ама тоа нивно сменување на стил (пласирано од нивна страна како созревање) ми е ептен тиња. Па со она хитон Ду ај вана ноУ ептен
Soundgarden не сум ги слушал претерано, имаат тврд гранџ звук, ама не сум се пронашол ептен, иако имаат генијален гитарист. А Tool ми се еден од поинтересните бендови така да не ги чепкам нив.
Почнуваш да гаѓаш у срцето на подфорумов..Not my cup of tea :S[DOUBLEPOST=1450140807][/DOUBLEPOST]
Ми текнувa уште oтпoчетoкoт мнoгу гoлем хaјп се нaпрaви зa AO и некoјa oдбивнoст ми се ствoри, неaм пoјмa зaштo. Јебигa. Тoa штo нa некoгo не му се дoпaѓa oдреден бенд не знaчи декa истиoт не е квaлитетен генерaлнo гледaнo..
Прoдoлжувaме сo Nine inch nails
Рекoв декa ќе гoрaмПочнуваш да гаѓаш у срцето на подфорумов..
прво тул сеа ова..
bad bad bad