Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.659
- Поени од реакции
- 31.890
@_BerzerkeR_ членов над мене има појак аватар од твојот
а суштината е иста.
а суштината е иста.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а суштината е иста.@_BerzerkeR_ членов над мене има појак аватар од твојота суштината е иста.

Имав едно другарче во средно кое ептен ги сакаше и чат пат заедно потслушувавме металкор и други метал правци. Никогаш не му кажав дека не можам да ги сварам, од чисто другарски мотиви, да не се почувствува глупаво. Me нервираа високотонците кај пеачот кој несомнено си има квалитет, но кога ги слушав мислам дека доживував хомосексуален однос со црнец кој половиот орган го пика во ушево и допира до тапанче. Па со оглед на тоа што беше црнец можеби и пробиваше до мозок нагоре

Е то ти се вика силна љубов кон бендот, па и кон симпатијата@Erich Zann
види и овде не сум дала да се јаде гомна
http://forum.kajgana.com/threads/Кој-бенд-од-познатите-не-можете-да-го-сварите-или-сметате-дека-е-префорсиран.64240/page-7#post-5394730

Me нервираа високотонците кај пеачот кој несомнено си има квалитет, но кога ги слушав мислам дека доживував хомосексуален однос со црнец кој половиот орган го пика во ушево и допира до тапанче. Па со оглед на тоа што беше црнец можеби и пробиваше до мозок нагоре
Инаку признај дека или си имала или имаш симпатија од тој бендот, зато така си ги сакала и уште ги сакаш оти така оди то кај чупињата и ваквите бендови, освен ако не е некој тежок исклучок.![]()
Му ги знаеш сценските имиња? Има еден Зоки Одмаздата се вика