Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.646
- Поени од реакции
- 31.868
..........се додека не навреди некој член.Повеќе од доволно...
Во случај да ја изостави границата (не)намерно
..........се додека не навреди некој член.Повеќе од доволно...
За ова, клизач наредната утакмицаДефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...
Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт.![]()
Битно не се проба да ме разубедиш, нека бидат и два...За ова, клизач наредната утакмица
Е да игравме со тебе фудбал за ова јас ќе те клизневRHCP не ми ги прима увото воопшто.
Далеку од тоа дека ги омаловажувам како бенд и сл, чисто јас не ги можам.Е да игравме со тебе фудбал за ова јас ќе те клизнев![]()
Верувај ако сакам и стативата можамНе можиш да ме склизаш, голман сум.![]()
Tи Disturbed ги прегоре, па за СОАД се фатиДефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...
Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт.![]()
Disturbed брате за SOAD се институциште .Tи Disturbed ги прегоре, па за СОАД се фати
Жити се ? АC/DC ги имаат некој од најдобрите рифови, солажи, енергија...Си било некое дете, го врзале за столица в соба, му пуштиле AC/DC и умрело од досада.
Немало траги на насилство, ништо. Совршен план за убиство.