Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.001
Поени од реакции
42.716
Ами со потписов шо прајме? :icon_lol:
Види, не ги хејтам дотолку и уште сметам дека се преценети на форумов пошто многу го отекувате со нив не за друго. Иначе ми се допаѓаат првите три албуми поготово OK Computer после ич не ми праат мерак.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Гансесроузес изнафорсиран до даска.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Види, не ги хејтам дотолку и уште сметам дека се преценети на форумов пошто многу го отекувате со нив не за друго. Иначе ми се допаѓаат првите три албуми поготово OK Computer после ич не ми праат мерак.
Епа полесни се првите три, после иди еволуцијата која ги исфрли на површина како експериментален бенд со нов звук, влијание и следбеници, башка музичките награди за Кид Еј и натаму :)

Реков да прашам оти ептен голема разлика ми се виде во мислењето пред и реакцијата со потписот по. Ништо страшно и опасно.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.001
Поени од реакции
42.716
Епа полесни се првите три, после иди еволуцијата која ги исфрли на површина како експериментален бенд со нов звук, влијание и следбеници, башка музичките награди за Кид Еј и натаму :)

Реков да прашам оти ептен голема разлика ми се виде во мислењето пред и реакцијата со потписот по. Ништо страшно и опасно.
јебига, не сум тип што слуша таква музика и не знам зошто би менувале нешто што е добро во нешто ново

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
јебига, не сум тип што слуша таква музика и не знам зошто би менувале нешто што е добро во нешто ново
и ја не бев, али ко се зачленив на кајгана еве нема да лажам ама за прв пат слушнав за некои бендови меѓу кои и Рејдиохед, пошто сум од помладиве генерации тоа не е ништо чудно, го променив целосно мојот музички вкус..

Инаку што е до темата.. Moby е префорсиран, не само на кајгана, насекаде. Не го заслужува тоа внимание кое му се дава.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Зато шо има премногу добри работи, но не сите такви носат препознатливост и влијание врз другите бендови, онака остануваат во просекот со мал отскок или никаков.
Знајш кога еден бенд ќе инфицира некој друг, а тој другиот некој трет носејќи ја инфекцијата на првиот, тогаш обично се зборува дека бендот, оној првичниот го бивало. Тие 90-ти беа добри години за музиката, иако некои кои сакаат повеќе класик рок а не го варат гранџот и другите работи, ќе речат дека биле срањести. По мое со првите три албуми беа добар бенд, со понатамошниот влегоа во браншата на одличен, кој посегна поинаква револуција во тогашната сцена. Нешто како Neu! или Велвет кои на времето си играле со звуците, за после нив да остават влијание кое го попримија многу бендови, така гледам и на ова :)

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Guns n Roses , не дека немаат по некоја добра песна ама цел тој хајп шо го добивале ради изглед и bad attitude не ги догура далеку

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
Guns n Roses , не дека немаат по некоја добра песна ама цел тој хајп шо го добивале ради изглед и bad attitude не ги догура далеку
Кога некој коментира за нешто што било децении пред тој да постои. Е затоа сме тука...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Кога пилиштар коментира за нешто што било децении пред тој да постои. Е затоа сме тука...
Секој има право да коментира што сака, се додека не навреди некој член. Така да во иднина воздржи се од навреди кон членови и запази ја темата. Постот ти е едитиран.

Бај д веј мнозинството членови наназад се изразија дека ГНР им се срање.

Kajgana Shop

На врв Bottom