- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.658
- Поени од реакции
- 4.512
Грин Деј
Грин Деј
Ами со потписов шо прајме?radiohead дефинитивно, после нив arctic monkeys
Види, не ги хејтам дотолку и уште сметам дека се преценети на форумов пошто многу го отекувате со нив не за друго. Иначе ми се допаѓаат првите три албуми поготово OK Computer после ич не ми праат мерак.Ами со потписов шо прајме?
Епа полесни се првите три, после иди еволуцијата која ги исфрли на површина како експериментален бенд со нов звук, влијание и следбеници, башка музичките награди за Кид Еј и натамуВиди, не ги хејтам дотолку и уште сметам дека се преценети на форумов пошто многу го отекувате со нив не за друго. Иначе ми се допаѓаат првите три албуми поготово OK Computer после ич не ми праат мерак.
јебига, не сум тип што слуша таква музика и не знам зошто би менувале нешто што е добро во нешто новоЕпа полесни се првите три, после иди еволуцијата која ги исфрли на површина како експериментален бенд со нов звук, влијание и следбеници, башка музичките награди за Кид Еј и натаму
Реков да прашам оти ептен голема разлика ми се виде во мислењето пред и реакцијата со потписот по. Ништо страшно и опасно.
и ја не бев, али ко се зачленив на кајгана еве нема да лажам ама за прв пат слушнав за некои бендови меѓу кои и Рејдиохед, пошто сум од помладиве генерации тоа не е ништо чудно, го променив целосно мојот музички вкус..јебига, не сум тип што слуша таква музика и не знам зошто би менувале нешто што е добро во нешто ново
Зато шо има премногу добри работи, но не сите такви носат препознатливост и влијание врз другите бендови, онака остануваат во просекот со мал отскок или никаков.јебига, не сум тип што слуша таква музика и не знам зошто би менувале нешто што е добро во нешто ново
Кога некој коментира за нешто што било децении пред тој да постои. Е затоа сме тука...Guns n Roses , не дека немаат по некоја добра песна ама цел тој хајп шо го добивале ради изглед и bad attitude не ги догура далеку
Секој има право да коментира што сака, се додека не навреди некој член. Така да во иднина воздржи се од навреди кон членови и запази ја темата. Постот ти е едитиран.Кога пилиштар коментира за нешто што било децении пред тој да постои. Е затоа сме тука...
Повеќе од доволно...Секој има право да коментира што сака