Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Братов знај да свири, али стилов и песниве кои ги тера ми се ептен лигави и геј.

The Black Keys можда се добар бенд, и технички и онака со воведување промена во музиката, ама никогаш не ме примиле....

Дефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...

Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт. :cautious:

Дефинитивно SOAD. И нека не се пробува никој да ме разубедува или да ми докажува. Бендов не шо е префорсиран туку е тапа. Тапа бе брате, свиерле нешто демек со политичка тежина драпај си...

Моментално нив ги хејтам пошо ме изнервираа ова фанојве нивни на еден сајт. :cautious:

За ова, клизач наредната утакмица

RHCP не ми ги прима увото воопшто.

Е да игравме со тебе фудбал за ова јас ќе те клизнев :ROFLMAO:
Далеку од тоа дека ги омаловажувам како бенд и сл, чисто јас не ги можам.
Не можиш да ме склизаш, голман сум. :D

Tи Disturbed ги прегоре, па за СОАД се фати :D

Си било некое дете, го врзале за столица в соба, му пуштиле AC/DC и умрело од досада.

Немало траги на насилство, ништо. Совршен план за убиство.

Си било некое дете, го врзале за столица в соба, му пуштиле AC/DC и умрело од досада.

Немало траги на насилство, ништо. Совршен план за убиство.
Жити се ? АC/DC ги имаат некој од најдобрите рифови, солажи, енергија...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom