Која раса на кучиња ви е омилена?

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940

Куче кое его држи тронот во светот.Најсовршената верзија на кучешка раса во светот.Најсилно,најверно кон газдата,најдобра телохранител,чувар,добар пријател,без агресија кон луѓе.Преубав став,моќен поглед елеганција во секој поглед.Аmerican Pit Bull Terier!

Исто така и најдискриминарана раса во светот.Ги прават убијци и лоши кучиња.Ако му дадеш љубов на тоа куче ќе ти врати тродупло љубов.Едноставно неговата сила,совршеното тело,храброста и најсилната вилица се единствената клетва за ова куче!

Еве видео за вистинската страна на питот.

Жално е што вакви убавци се користат за да мажите со мали куриња да се покажат силни со нивните кучиња!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Басет...Ги ОБОЖАВАМ :wub:

Mирни, мрзливки, не-агресивни...мази убави.

После нив англиски булдог

За некои се грди, али мене ми се преслатки. Особено откако дознав дека се такви фамилијарни кучиња, кои обожаваат деца.

И, за крај, шар пеи:

И покрај нивниот цакан изглед, за разлика од првите две, се малку поагресивни, поборбени, али ипак ги сакам.

п.с
Уствари, кога ќе размислам, освен чивава/џуџест пинч, све друго од кучиња, ми е омилена раса.

N

NeMiRnA

Гостин
Имам златен ретривер кој е исклучително убав,мил и приврзан,па затоа и ми е една од омилените раси!Ама сега нешто ми се уврте во глава откако видов едно девојче со еден мал yorkshire terrier,преслатки се и мили,а shar pei отсекогаш ми биле при срце заради тој чуден згужван изглед и интересен,агресивен темперамент!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Хаска хахаха.Незнам што толку гледате во тие хаски и самојади кога има дааалеку подобри кучиња од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom