Која професија најмногу ви се допаѓа?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Таа професија на која што дипломирав- правник.:wink:

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
фотограф(ка) да сликам на интересни и чудни места и да правам некои необични слики :toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
да бидам професор доктор Дон Јас... врлог јачи џаболебар у маало со завршен електро факултет

V

Viktoranius

Гостин
Никогаш не би бил задоволен да бидам адвокат, доктор, судија, и сите тие срања од професии каде што нема авантура и адреналин. Секогаш сакав да имам ризична работа, работа што ќе те препотува секој ден, работа што ќе ти дава енергија во животот ......

Уште сум мал за да почнам со работа, али за некои 3-4 години ќе почнам да размислувам како да си ги исполнам соновите, кои ги имам уште од мал.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Studiram pravo i si ja sakam profesijata,no nesto sto isto taka go sakam e arheologijata mislam deka e interesna nauka....:pipi:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Никогаш не би бил задоволен да бидам адвокат, доктор, судија, и сите тие срања од професии каде што нема авантура и адреналин. Секогаш сакав да имам ризична работа, работа што ќе те препотува секој ден, работа што ќе ти дава енергија во животот ......

Уште сум мал за да почнам со работа, али за некои 3-4 години ќе почнам да размислувам како да си ги исполнам соновите, кои ги имам уште од мал.
Стани извршител...па да те гонат со лопати по селата, евентуално вили, па да видиш адреналин.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Стани извршител...па да те гонат со лопати по селата, евентуално вили, па да видиш адреналин.
Мислам дека истата доза на адреналин би ја добил и како фудбалски судија во понизок ранг на натпреварување...поризично здравје :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мислам дека истата доза на адреналин би ја добил и како фудбалски судија во понизок ранг на натпреварување...поризично здравје :)
Тоа се натпревари кои мора да завршат фикс 1

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Sakam da bidam ili Muzicar (teska rabota) ama najmnogu sum sakal da bidam Kamiondzija :pos2::pos2:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Повеќе професии ми изгледаат интересни...Психолог, архитект, фотограф, преведувач(англиски и италијански:))...
Но сепак...професијата што најмн. ја сакам и за која што сум решена дека ќе ја работам е АКТЕРКА!
Сите оние горе првите што ги набројав ми се интересни...но сепак мислам дека немам доволно љубов спрема нив(освен кон психологијата и фотографијата, но само како хоби), како што имам за драмата, филмот, глумата, театарот, актерствто...Тоа е нешто без кое не можам да живеам..нешто што е посилно од мене...нешто за што сметам дека доколку не го работам, т.е.доколку не станам актерка...нема да имам што да работам!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom