Која професија најмногу ви се допаѓа?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Новинар. Дваесет и четири часовна ,,машка" работа, темпераментна, комуникативна одговорна професија. Постојано во допир со информации.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.995
Поени од реакции
8.675
Новинар. Дваесет и четири часовна ,,машка" работа, темпераментна, комуникативна одговорна професија. Постојано во допир со информации.
Да точно дека е во постојан допир со информаци, ама е исто така и во постојан допир со тужби:pos2:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Пилот
Нема ништо поубаво од тоа да леташ насекаде

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
зашто МАШКА РАБОТА????? Студирам новинарство,волонтирав во весник, и сон ми еден да бидам колумнист или фоорепотер!!!!

а за тужбите: тоа само ако се бавиш со политика или шоу биззз!

Член од
1 август 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
Паа би сакал да сум адвокат,дипломат или нешто врзано за политика...некако тоа најмногу ми лежи,па сеа..ке видиме:wink:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Уредник на модно списание :pipi:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.003
Поени од реакции
12.623
Што било поврзано со астрономија. Ептен многу ме привлекува тоа,се надевам дека ќе имам можност да студирам за тоа,а после здравје да најдам и работа во струката.
Освен тоа,сакам и програмер,и уште една неостварена желба-професионално да се бавам со ракомет.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас би сакал да сум новинар во TRAVEL CHANNEL. па има ли нешто боље! Патуваш и демек работиш.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Сакам да една од неколкуте кои го контролираат целиот свет.

Сакам да сум воен дописник.
Сакам да сум таен агент.

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Oд секогаш ме привлекувале работи околу детективи, форензичари, патолози, агенти, така да и јас би сакала да работам такво нешто.

Инспирирана од сериите како CSI :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom