Која е најубава серија во моментов?

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Моите топ 5 барем сега што ги гледам:

1. How i met your mother
2. Two and a half men
3. Spartacus: Blood and Sand
4. Lie to me
5. Supernatural

посебно би ја издвоил supernatural, има невероватен хумор меѓу браќата што ја прави серијата уште погледана.
можете да проверите на imdb.com

http://www.imdb.com/title/tt0460681/quotes
Се согласувам за Supernatural, од типот на такви емисии таа и Smallville ми се омилени. A хуморот е лудило. Дин ми е омилен во серијата. :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Мој топ 3 моментално
1.According to Jim
2.Everybody loves Raymond
3.South Park

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Или јас сум изрод, или нешто друго е проблемот хаха ама многу ми ја фалеја How I met your mother, гледам сите во топ 5 ја ставаат, а мене воопшто не ми се допадна :S
A моментално Gossip Girl ми се на прво место :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Нема да ги подредувам по некој редослед... Омилени ми се LOST, Prison Break, X-Files, Fringe, Two and a half man, The Big Bang Theory, почнав и Friends да ги гледам и ми се допаѓаат :) Има уште некои... но доста се засега :)

D

dbt

Гостин
LOST - со нетрпение го чекам крајот, HOUSE M.D. -Некако многу го разнежнија. Толку.:tv:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Chuck:

Гледам никој не ја спомнува затоа што можеби никогаш не ја сретнал. Самата слика ве влечи да ја гледате. Станува збор за еден nerd/geek со диплома од Стенфорд (да Стенфорд), а работи како продавач/инсталатер на компјутери во Buy more (нешто слично на нашиот AMC). Имено на главниов лик еден поранешен пријател и колега од факултет му испраќа e-mail со тајни слики, податоци и др. кои се внесуваат во неговата меморија и тој е практично извор на тајни информации од ЦИА, НСА, ФБИ и другите слични организации во САД. властите испраќаат двајца агенти (едниот од нив е жешката плавуша на сликата) да го чуваат... и да не ви откривам. Гледајте ја нема да зажалите. :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Стварно моментално Чак е број 1. Последните епизоди му се врв, незнам со какво темпо ќе продолжат али заслужват да ја обноват за уште една сезона серијата. Другото све шо гледам ми е онака.. Лост си терат во исто темпо, Хаус ништо посебно а ептен под просек се Барни и Шелдон.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Vampire Diaries многу ми е интересна серијава:pipi:
CSI:Miami, House MD...
edit: ја заборавив 24:kesa:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
That 70's show
Friends
two and a half men
heroes
LOST
24
prison break

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Vampire Diaries
Забранета љубов / незнам дали ги дават у мкд веке
Монк

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Не можам да разберам/сватам како тоа никој не гледа Брејкинг Бед, серијата е далеку пред сите други во моментов, и тоа не дека сум пристрасен него чиста реалност.

Kajgana Shop

На врв Bottom