Која е најубава серија во моментов?

J

JOEY JORDISON

Гостин
Една од незаменливите серии на сите времиња, со незаменливиот лик ми е оваа:

Овој е Најодлепениот Англиски Шупак на кој му нема Рамен
Какви Пцофки Вади Мам*то да му Го Е**м!:pos:

Н

'Никола'

Гостин
Иако не е сегашна, но сепак уште трае, за мене тоа е Lost (Изгубени). Тоа е една. И друга, релативно нова, има уште две епизоди за излегување од прва сезона, The Vampire Diaries (Дневниците на вампирот). Овие две моментално мене ми се најубави.:wink:

I

Intex

Гостин
Doctor who и Vampire diaries.
Пратам и други 3, ама овие сезони им се послаби, претходно беа подобри.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Don't feed the trolls.

Тапа Лост, само првите 2/3 сезони после катастрофа.
Друже, немој вакви катастрофални киксови.. 6-та сезона е секссс.. Се растажувам дека доаѓа крај.

исто и ФФ само 2 епизоди добри и у бунар.
Се согласувам за ФФ. И јас престанав да ја гледам, па и пауза имаа..
Планирам да изгледам како почнале после паузата, доста ја фалат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Don't feed the trolls.

Друже, немој вакви катастрофални киксови.. 6-та сезона е секссс.. Се растажувам дека доаѓа крај.

Ствар на укус за Лост, мене серијата ми отиде неколку класи у квалитет после 3 сезона, вртење у круг генерално.

Додека за првите 2 сезони можам да кажам дека ме разнесоа! :vozbud:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ако си престанал да гледаш после 10-та епизода, обавезно гледај натаму. :)

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Незаменлива е LOST а потоа South Park иако се смета за анимирана серија но сепак а зад нив но не многу блиску би ја ставил Flash Forward

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Моментално 24 и Lost се во тие подобрите. Лост не ја гледам сега, порано ја гледав малце. А сега гледам многу луѓе ја сакаат.

А криминалистичкиве серии пуздер ги направија. Ептен сапуници станаа, без крај. Тоа со постарите, а поновите уште од почетокот користат сапунски стил на снимање.
Постарите на почетокот барем беа квалитетни (ЦСИ Вегас, Закон и ред: Кримнална Намера, НЦИС). Тогаш за нив можеше да се речи најдобри серии во моментот.
Некои од поновиве пробуваат нови идеи (пример Numb3rs, Criminal Minds), ама не е тоа тоа. Треба да го нема она чувство на крими сапуница за да се речи дека е една од подобрите.

Како и да е, никој не ни забранува да гледаме серии кои не се емитуваат повеќе. Е таму има што да се најди. Ама за нив во друга [thread=1521]тема[/thread].

... потоа South Park иако се смета за анимирана серија но сепак ...
Саут парк како хумористично шоу (кое користи анимација) е добро, како анимирана серија е за нигде.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
на прво место ми беше LOST ама сега FLASHFORWARD би а ставил на 1-во место.незнам зошто американците глупи не а гледат и ке а укунуат:uvo:

Член од
3 мај 2010
Мислења
41
Поени од реакции
0
Моментално 24 и Lost се во тие подобрите. Лост не ја гледам сега, порано ја гледав малце. А сега гледам многу луѓе ја сакаат.

А криминалистичкиве серии пуздер ги направија. Ептен сапуници станаа, без крај. Тоа со постарите, а поновите уште од почетокот користат сапунски стил на снимање.
Постарите на почетокот барем беа квалитетни (ЦСИ Вегас, Закон и ред: Кримнална Намера, НЦИС). Тогаш за нив можеше да се речи најдобри серии во моментот.
Некои од поновиве пробуваат нови идеи (пример Numb3rs, Criminal Minds), ама не е тоа тоа. Треба да го нема она чувство на крими сапуница за да се речи дека е една од подобрите.

Како и да е, никој не ни забранува да гледаме серии кои не се емитуваат повеќе. Е таму има што да се најди. Ама за нив во друга [thread=1521]тема[/thread].

Саут парк како хумористично шоу (кое користи анимација) е добро, како анимирана серија е за нигде.
Анимацијата им е просечна има 100 поубави цртани па и од америка но хуморот е нешто што само тие можат да го направат и највеќе пцујат од било која хумористична сериај(па ако гледаме ретко се прави тоа во оние ситком комедии)

Kajgana Shop

На врв Bottom