J
JOEY JORDISON
Гостин
Овој е Најодлепениот Англиски Шупак на кој му нема РаменЕдна од незаменливите серии на сите времиња, со незаменливиот лик ми е оваа:
![]()
Какви Пцофки Вади Мам*то да му Го Е**м!

Овој е Најодлепениот Англиски Шупак на кој му нема РаменЕдна од незаменливите серии на сите времиња, со незаменливиот лик ми е оваа:
![]()
Ѓумуш сепак.
sekerezad
Ѓумуш
Тапа Лост, само првите 2/3 сезони после катастрофа.Lost
FlashForward
:tv:
Don't feed the trolls.ROFL! :pos2:
Друже, немој вакви катастрофални киксови.. 6-та сезона е секссс.. Се растажувам дека доаѓа крај.Тапа Лост, само првите 2/3 сезони после катастрофа.
Се согласувам за ФФ. И јас престанав да ја гледам, па и пауза имаа..исто и ФФ само 2 епизоди добри и у бунар.
Ствар на укус за Лост, мене серијата ми отиде неколку класи у квалитет после 3 сезона, вртење у круг генерално.Don't feed the trolls.
Друже, немој вакви катастрофални киксови.. 6-та сезона е секссс.. Се растажувам дека доаѓа крај.
Се согласувам за ФФ. И јас престанав да ја гледам, па и пауза имаа..
Планирам да изгледам како почнале после паузата, доста ја фалат.
Ако си престанал да гледаш после 10-та епизода, обавезно гледај натаму.Се согласувам за ФФ. И јас престанав да ја гледам, па и пауза имаа..
Планирам да изгледам како почнале после паузата, доста ја фалат.
Саут парк како хумористично шоу (кое користи анимација) е добро, како анимирана серија е за нигде.... потоа South Park иако се смета за анимирана серија но сепак ...
Анимацијата им е просечна има 100 поубави цртани па и од америка но хуморот е нешто што само тие можат да го направат и највеќе пцујат од било која хумористична сериај(па ако гледаме ретко се прави тоа во оние ситком комедии)Моментално 24 и Lost се во тие подобрите. Лост не ја гледам сега, порано ја гледав малце. А сега гледам многу луѓе ја сакаат.
А криминалистичкиве серии пуздер ги направија. Ептен сапуници станаа, без крај. Тоа со постарите, а поновите уште од почетокот користат сапунски стил на снимање.
Постарите на почетокот барем беа квалитетни (ЦСИ Вегас, Закон и ред: Кримнална Намера, НЦИС). Тогаш за нив можеше да се речи најдобри серии во моментот.
Некои од поновиве пробуваат нови идеи (пример Numb3rs, Criminal Minds), ама не е тоа тоа. Треба да го нема она чувство на крими сапуница за да се речи дека е една од подобрите.
Како и да е, никој не ни забранува да гледаме серии кои не се емитуваат повеќе. Е таму има што да се најди. Ама за нив во друга [thread=1521]тема[/thread].
Саут парк како хумористично шоу (кое користи анимација) е добро, како анимирана серија е за нигде.