Токму тоа беа најсилните 101 ги возеше полиција. Италијански 1,3 мотор 73КС и краток менувач. За во тоа време ми имаат кажувано дека биле екстра.:smir:Застава 101 - медитеран
(со кука)
dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------odam sea na presentiranje i voznja so instruktor. na dve auta i ako imam moznost da probam edna od dvete dokumentiram podocna...........
i jaaaaaaaaa kade ova be u skopje???dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
LAMBORGHINI Murciélago 6.5 V12 LP640 Coupe
a na pr.zosto u skopje????i jaaaaaaaaa kade ova be u skopje???
Имат еден познат охриѓанец што имат иста ваква лепота.dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
pa mislev da ne ima negde da idam da go vidam najgolema zelba mi e lamborghini murcielago auuuuuuuu kakvo e samo zvukot ko ke go slusnam mnogu mi prai meraka na pr.zosto u skopje????
toa so ima neso registracii ime nekoe belo edno taka???go vidov letoto na odmor koa bevИмат еден познат охриѓанец што имат иста ваква лепота.
ova go vozese so cena so e na nego ?dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
не, не, охридски регистрации имат и е 2-3 месеци старо.pa mislev da ne ima negde da idam da go vidam najgolema zelba mi e lamborghini murcielago auuuuuuuu kakvo e samo zvukot ko ke go slusnam mnogu mi prai merak
toa so ima neso registracii ime nekoe belo edno taka???go vidov letoto na odmor koa bev
5 и пол месеци да бидеме есктра точни. Купено е пред Нова Година.не, не, охридски регистрации имат и е 2-3 месеци старо.
Ова е Галардо мислам на Мурселагото ауспусите му се у средина ...:smir:5 и пол месеци да бидеме есктра точни. Купено е пред Нова Година.
pa normalno deka ne! Imase drugi dve nadvor od salon, ali previse lugje i ni edno ne probav. Eve ti i fotki........ova go vozese so cena so e na nego ?