С
Спенсер
Гостин
епа шо го имав тој,беше 110кС....супер количе беше,не трошеше многу, окулу 5Л и помалце...ima vo 3-ka 1.9 tdi so 90ks i 110ks
епа шо го имав тој,беше 110кС....супер количе беше,не трошеше многу, окулу 5Л и помалце...ima vo 3-ka 1.9 tdi so 90ks i 110ks
da da dobro vlece se ama mnogu trosat ulje site varijanti na 1.9tdi na vwепа шо го имав тој,беше 110кС....супер количе беше,не трошеше многу, окулу 5Л и помалце...
па добро...али затоа добро влече,и малце троши уљето е поефтино од нафтата:pos2::pos2:da da dobro vlece se ama mnogu trosat ulje site varijanti na 1.9tdi na vw
da malku trosi eden sto ima takov mi vikase deka vo grad mu trosi 7 litri dizelпа добро...али затоа добро влече,и малце троши уљето е поефтино од нафтата:pos2::pos2:
ја и татко ми сме сведоци...5л/100км,3че 1.9 тди... а овој новиов,5ка 1.4 80кС окулу 7л е...незнам точно..da malku trosi eden sto ima takov mi vikase deka vo grad mu trosi 7 litri dizel
e kako go merevte be drugar, na otvoreno da ne go vozevteја и татко ми сме сведоци...5л/100км,3че 1.9 тди... а овој новиов,5ка 1.4 80кС окулу 7л е...незнам точно..
комбинирано...малце отворено,малце низ град... чудо беше тоаe kako go merevte be drugar, na otvoreno da ne go vozevte
moze neznam cim ti taka vikasкомбинирано...малце отворено,малце низ град... чудо беше тоа
знам дека не е баш за верување али тоа е...хехеххе ај поздравmoze neznam cim ti taka vikas
Хаха сум се отепал од :pos2:! :smir:Мислам дека беше доволно јак стебло да откорне од земја.