Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Токму тоа беа најсилните 101 ги возеше полиција. Италијански 1,3 мотор 73КС и краток менувач. За во тоа време ми имаат кажувано дека биле екстра.:smir:Застава 101 - медитеран
(со кука)
dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------odam sea na presentiranje i voznja so instruktor. na dve auta i ako imam moznost da probam edna od dvete dokumentiram podocna...........![]()
i jaaaaaaaaa kade ova be u skopje???dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
LAMBORGHINI Murciélago 6.5 V12 LP640 Coupe
a na pr.zosto u skopje????i jaaaaaaaaa kade ova be u skopje???
Имат еден познат охриѓанец што имат иста ваква лепота.dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
pa mislev da ne ima negde da idam da go vidam najgolema zelba mi e lamborghini murcielago auuuuuuuu kakvo e samo zvukot ko ke go slusnam mnogu mi prai meraka na pr.zosto u skopje????
toa so ima neso registracii ime nekoe belo edno taka???go vidov letoto na odmor koa bevИмат еден познат охриѓанец што имат иста ваква лепота.
dzabe samo 150km napraviv preku 650-700 lugje, a vreme kratko eve edna fotka barem se slikav do nego-------
не, не, охридски регистрации имат и е 2-3 месеци старо.pa mislev da ne ima negde da idam da go vidam najgolema zelba mi e lamborghini murcielago auuuuuuuu kakvo e samo zvukot ko ke go slusnam mnogu mi prai merak
toa so ima neso registracii ime nekoe belo edno taka???go vidov letoto na odmor koa bev
не, не, охридски регистрации имат и е 2-3 месеци старо.
Ова е Галардо мислам на Мурселагото ауспусите му се у средина ...:smir:5 и пол месеци да бидеме есктра точни. Купено е пред Нова Година.
![]()
pa normalno deka ne! Imase drugi dve nadvor od salon, ali previse lugje i ni edno ne probavova go vozese so cena so e na nego ?![]()