Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
абе ја вака неам нишо крупно возено...нешо меган ова она, али како мал знам ме седнаа на возачот у скут у 1 порше и единствената работа шо ја памтам(како слика шо ми иде на флешбек) дека стрелките идеа накај 220-240 а ја имав само 6-7 години...а да и беше ;МНОГУ ГЛАСНО !!!! камо сеа да најдам некоја таква да извозам...а на тест drive ме возеле и у Q7 и bmw3, 5, i 7 ама онака лајт...
инаше :drk: на коли

Рено Лагуна, добро влечеше,ама тоа пред 3 години...Од тога се скапани возам.

10085633_1.jpg

Passat 1.9 tdi vcera niz maala so tatko mi na sovozacko pa dosta e za 15 god. nekoj i niz maala nema provozeno

Мерцедес Ц 200 компресор 200 КС беше со туниран мотор

Најако нешто што имам возено е Мини Морисот жолтиот, со црните ленти, црните бандажи, "Special Edition", што се движи низ скопјево, може сте го заприметиле.... 2000 кубика и не знам точно колку коњи, али сигурно е над 180... Нешто неописливо! Еве ја внатрешноста со мала декорација:
Ako praime muabet za mini-to sto go vozi edno devojce toj e mini cooper s so 1.6 175ks twinturbo ide za 7.1s do 100 i ja go imam vozeno ljuto kolice

Даааа бе, заборајв,стариот наш голф 3 1.8 тди 105 КС,
ne postoi golf 3 1.8 tdi so 105ks

Ako praime muabet za mini-to sto go vozi edno devojce toj e mini cooper s so 1.6 175ks twinturbo ide za 7.1s do 100 i ja go imam vozeno ljuto kolice

ne postoi golf 3 1.8 tdi so 105ks

1.9 e де... со црвено и.

упссссс..... 1.9тдИ беше..моја грешка...105-110КС...неможе најпрецизно да се каже бе...105 мислам беше..

Новото Ford Mondeo 2.0 турбодизел со 130 коња.
Алфа Ромео 164 тд 2.5 125 коња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom