Кошарка, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Знае некој оти не е повикан Двајт Хауард во тимот?

Иначе Ибака како тврдокорен шпанец им е најдобар во репрезентација:icon_mrgr:
Па мислим дека имаше проблеми со повреда затоа:cautious:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.901
Поени од реакции
116.255
Howard ne igra poradi povreda, isto i Rose.
Inace psihopative od MTV nema da davaat SAD-Francija, ali sea u momentov gleam na OSN sports 4 Brazil-Avstralija, pa mozda ke davaat i SAD-Francija. Ti ebam retardiranata televezija, koj kur otkupuvaat vakov golem nastan kako OI koga ne znaat kako da gi organiziraat prenosite.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Кошаркарскиот состав на САД на следната Олимпијада која ќе се одржи во Лондон има вистински Дрим Тим. Месецов тие го објавија составот, а во него, ѕвезда до ѕвезда.

Најголемата ѕвезда секако е највредниот играч на НБА и шампион со Мајами оваа година - Леброн Џејмс. Интересно е што составот на САД ќе се појави во Лондон само со еден центар - Тајсон Чендлер. Еве го целиот список.
1. Кармело Ентони - Њујорк
2. Крис Бош - Мајами
3. Коби Брајант - Лос Анџелес Лејкерс
4. Тајсон Чендлер - Њујорк
5. Ентони Дејвис - Кентаки универзитет
6. Кевин Дурант - Оклахома
7. Руди Гај - Мемфис
8. Ерик Гордон - Њу Орлеанс
9. Блејк Грифин - Лос Анџелес Клиперс
10. Џејмс Харден - Оклахома
11. Андре Игудала - Филаделфија
12. ЛеБрон Џејмс - Мајами
13. Кевин Лав - Минесота
14. Ламар Одом - Далас
15. Крис Пол - Лос Анџелес Клиперс
16. Двејн Вејд - Мајами
17. Расел Вестбрук - Оклахома
18. Дерон Вилијамс - Њу Џерси

Според мене не им бега златен медал .
Темава е Кошарка - Лондон 2012 или фан клуб USA Лондон 2012???o_O

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Пренос од САД - Франција ќе има на ХРТ 2.
За тие што ја фаќаат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Howard ne igra poradi povreda, isto i Rose.
Inace psihopative od MTV nema da davaat SAD-Francija, ali sea u momentov gleam na OSN sports 4 Brazil-Avstralija, pa mozda ke davaat i SAD-Francija. Ti ebam retardiranata televezija, koj kur otkupuvaat vakov golem nastan kako OI koga ne znaat kako da gi organiziraat prenosite.
Сеа баш на преносот на Ф1, најави Чупевски, дека ако најдат траса за мечот ќе го пренесуваат после завршувањето на преносот од Ф1, бидејќи на официјалната траса на ЕБУ тој меч не е предвиден да се пренесува, а тие превземаат од таму, секој плус пренос кој сакаат да го емитуваат се доплаќа плус.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Темава е Кошарка - Лондон 2012 или фан клуб USA Лондон 2012???o_O
Темава јас ја отворив специјално за USA после тоа ја преименоваа темава .. не знам што ти е нејасно прочитај после мојот пост 2-3 постови надолу .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Дајте бе некој линк за сад-франција,затоа што овја мтв за ништо не ги бива.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
За оние кои имаат сателитска преносот оди преку каналот BBC Olympic 13.
Сателитот е Eutelsat 28A на 28,2°Е.
Фреквенција 11469 H, SR 27500 (DVB-S, некодирано).

Член од
23 август 2010
Мислења
39.901
Поени од реакции
116.255
Сеа баш на преносот на Ф1, најави Чупевски, дека ако најдат траса за мечот ќе го пренесуваат после завршувањето на преносот од Ф1, бидејќи на официјалната траса на ЕБУ тој меч не е предвиден да се пренесува, а тие превземаат од таму, секој плус пренос кој сакаат да го емитуваат се доплаќа плус.
Ne se normalni zimi se, kolku saka neka se doplaka vakvi utakmici ne smeat da ne gi davaat. Eve 15:28 e, a na OSN davaat mecuvanje:facepalm: Da ti se namocam u srekata, cel den go cekam mecov pomegu Amerika i Francija i na kraj ako ne go davaat nigde ke si griznam od takvoto.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
САД е интересен кога игра со другите земји, само 1/4, после тоа ти е класично млатење и нема повеќе кошарка, секој концепт на репрезентацијата се сјебува.
Вистинска кошарка ќе гледаме помеѓу европските репрезентации, еве за вечер е најавен пренос помеѓу Аргентина и Литванија и таа би требало да е интересна, квалитетот е речиси тука некаде, мала предност на Аргентина, но мислам дека ќе е тесно.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Колку добар баскет играат Аргентина и Литванија,кој е расположен нека гледа,нема да згреши.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кога ја гледам Литва шо ја тепавме со втор состав:facepalm:. Ќе ги згази Аргентина...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom